Prostitutka i mladić se odvezli do groblja, pao je "dogovor", pa je ona izvadila nož i otela 20.000 dinara

Ona je imala karakteristične pirsinge i tetovaže

  • 7
Prostitucija, prostitutka, kurva, seks Foto: Shutterstok

Niška kriminalistička policija pronašla je dvadesetdevetogodišnjakinju osumnjičenu da je 5. novembra od jednog dvadesetšestogodišnjaka otela novac.

Kako saznajemo, muškarac S.M. iz sela Čokot kontaktirao je M.Z. iz Popovca telefonom kako bi se dogovorili oko pružanja seksualnih usluga.

- On je njen broj telefona dobio od prijatelja kod koga se interesovao za prostitutke. Našli su se 5. novembra oko 23.45 sati , ona je ušla u mušterijin „golf“ a zatim su se zajedno odvezli do groblja u Popovcu. Dogovorili su se oko cene i vrste usluga, ali kada je trebalo da dođe do „realizacije“ dogovora, prostitutka je izvadila nož i od klijenta otela 20.000 dinara – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Međutim, S.M. je odlučio da razbojništvo prijavi policiji, pa je devojka vrlo brzo uhvaćena.

- Ona je imala karakteristične pirsinge i tetovaže, pa je policija na osnovu opisa oštećenog vrlo brzo identifikovala razbojnicu jer je već ranije imala posla sa njom, a ona je nakon hapšenja priznala da je od mladića ukrala novac – objašnjavaju naši izvori.

Policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv osumnjičene podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila razbojništvo.

Ona je povratnik u vršenju krivičnih dela, hapšena je zbog narkotika i razbojništva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica štiklica

    8. novembar 2021 | 14:47

    Ko ume njemu 20.000 dinara

  • ana

    8. novembar 2021 | 15:05

    Odvezli se do groblja🤣🤣🤣 Kuda ide ovaj svet???

  • Srdjan

    8. novembar 2021 | 19:52

    A nije upoznat da će i protiv njega biti podignuta optužnica za podsticanje na prostituciju tako da je bolje da joj je dao još toliko i da ćuti ovako ce debelo da najebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA