≫ 

Rešen slučaj zaboravljene torbice sa 12.000 evra na Autokomandi, pojavio se i snimak

Kako se sumnja, oni su 4. novembra prisvojili torbicu u kojoj su bili 12.000 evra i dokumenta, a koju je prethodno u restoranu u Beogradu zaboravio jedan muškarac

  • 10
Tužan čovek, evri Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Na Instagram profilu "Moj Beograd" objavljen je snimak iz restorana na Autokomandi, na kom se vidi kako su muškarac i žena s dvoje male dece navodno uzeli torbicu koju je zaboravio drugi gost, a danas je javljeno da će protiv njih biti podneta krivična prijava.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa PS Ruma, rasvetlili su krivično delo utaja i protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca i tridesetpetogodišnje žene podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su učinili ovo krivično delo - navedeno je u saopštenju policije, a prenosi Blic.

Kako se sumnja, oni su 4. novembra prisvojili torbicu u kojoj su bili 12.000 evra i dokumenta, a koju je prethodno u restoranu u Beogradu zaboravio jedan muškarac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Policija je kod osumnjičenih pronašla veći deo novca, kao i pomenuta dokumenta i protiv njih će biti podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsećanja radi, vlasnik torbice Iso Murić nudio je i novčanu nagradu za onog ko prepozna ovaj par.

- Dana 4. novembra, pre početka fudbalske utakmice u restoranu Staro Užice na Autokomandi, za stolom desno sedela su dva muška lica, jedan od njih koji nosi crnu jaknu ostavio je torbicu na stolicu ( zaboravio). Nakon njihovog odlaska , za sto sedaju majka i dva maloletna dečaka, posle par sekundi im se priključio otac, koji je uz širenje trenerke ( prikrivanje kamere radi zaštite majke) uzeli torbicu u kojoj se nalazio novac -12000€ i kompletna dokumenta na ime Iso Muric. Ukoliko neko prepozna porodicu sa slike i snimka da se javi u inboks – novčana nagrada za informacije !!! - navedeno je bilo na Instagram profilu "Moj Beograd".

Video: Lopov usred bela dana ukrao torbu lekaru dok je on čitao novine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    8. novembar 2021 | 19:00

    Nosi covek u torbici 12000 eura i jos je zaboravi na stolici,kuku kuku!Ne bih mu ja vratio nikad

  • Lepo

    8. novembar 2021 | 19:32

    Vaspitavanje dece super, posle kazu mladi nevaspitani, pa sve se iz kuce nosi ili iz restorana, iz zivota pored svojih roditelja. Nisu ni deca za svakog, kakav otac takav sin+!

  • DARKO 100%

    8. novembar 2021 | 18:40

    Sta uciniste ljudima,na kraju ce im presesti rucak koji su jeli,zao mi decice one,a taj sto je nosio toliki novac kod sebe trebo bi i on dakazati poreklo novca,ja da je moj novac to i da mi je sav vracen,majke mi mile ja bih ih castio ,sevap je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA