≫ 

Kamion sa cisternom sleteo sa puta kod Nove Varoši, postoji opasnost od curenja gasa

Od ranog jutra u ovom delu zemlje putevi su vlažni zbog kiše koja pada bez prekida, pa se pretpostavlja da su klizav kolovoz i neprilagođena brzina uzrok ovih saobraćajnih nezgoda

  • 3
saobraćajna nesreća, Foto: RINA

Na deonici magistralnog puta od Nove Varoši ka Prijepolju u mestu Bistrica došlo je do saobraćajne nezgode kada je kamion sa cisternom beogradskih registarskih oznaka sleteo sa kolovoza.

Pripadnici policije obezbedili su lice mesta, s obzirom na to da se radi o potencijalno opasnim materijama, a za sada nije poznato da li je došlo do izlivanja gasa. Vozač teretnjaka, u ovoj nezgodi prošao je bez povreda, prenosi RINA.

Ovo nije jedini incident u saobraćaju u ovom kraju jer je na samom ulazu u Novu Varoš došlo da još jedne nezgode u kojoj su učestvovala dva vozila.

Jedan od vozača bio je pozitivan na alkotestu.

Od ranog jutra u ovom delu zemlje putevi su vlažni zbog kiše koja pada bez prekida, pa se pretpostavlja da su klizav kolovoz i neprilagođena brzina uzrok ovih saobraćajnih nezgoda.

Zbog padavina, česti su i odroni na deonici od Kokinog Broda prema Prijepolju i dalje ka granici sa Crnom Gorom, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja. Odrona ima i na putu od Bistrice prema Priboju.

Video: Hitna evakuacija celog sela kod Niša: Prevrnule se cisterne sa amonijakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LE

    8. novembar 2021 | 21:48

    Gas može da iscuri i bez opasnosti jer ima mesta gde da se razblaži u vazduhu.

  • Зоран Ловћенац

    8. novembar 2021 | 21:51

    Брзина ,телефон то је тооо

  • Eto vam ga...

    8. novembar 2021 | 22:39

    Opet ce gorivo poskupit.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA