≫ 

Snimak mesta nesreće gde su stradali brat (14) i sestra (22): Htela je da se provozaju, završili u kanalu

Poginuli su brat i sestra od tetke, dečak S. S. (14) i devojka L. Z. (22) * Njih dvoje su bili u autu sa još dve osobe, momkom V. S. (32) i drugaricom poginule devojke

  • 1

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros desila na putu za Vrbovsko, kod naselja Besni Fok u opštini Palilula poginule su dve osobe. Reč je o bratu i sestri od tetke, dečaku S. S. (14) i devojci L. Z. (22). Kako se vidi na snimku, na mestu nesreće vidljivi su blatnjavi tragovi guma, krhotine preostale od automobila i ličlne stvari ljudi iz auta. Njih dvoje su bili u autu sa još dve osobe, momkom V. S. (32) i drugaricom poginule devojke.

Kako saznaju Novosti od izvora iz policije, njih četvoro su krenuli u Glogonj kako bi maloletnog S. S. odvezli kući, a nakon što su stali da odmore, L. Z. je od momka tražila auto kako bi se sama provozala sa bratom. Međutim, navigacija ih je odvezla na put za Vrbovsko.

Nakon što su pošli pravim putem, kod broja 42 sleteli su s puta pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Kako ističe izvor, policija je dva sata tražila vozilo zbog guste magle koja je smanjila vidljivost.

Nešto pre 6 sati jutros, dežurnim službama prijavljena je nesreća, a dva tela pronađena su u kanalu punom vode, gde se nalazila i olupina automobila. U pitanju je "opel zafira".

Angažovan je i bager, koja je izvukao olupinu, gde su tela nesrećno nastradalih i pronađena.

Lekarska ekipa hitne pomoći odmah je konstatovala je smrt dve osobe.

Video: Vozi oprezno jer Ima samo jedan put

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA