≫ 

"Dečak za sada podnosi smrt majke, teško nam je": Svekar ubijene Maje čuo da je dobijala pretnje

Nesrećna žena poslednji put je viđena pre tri dana, na autobuskom stajalištu u selu Vrba gde je poslednjih 12 godina živela kao podstanar

  • 1
Maja O Foto: Facebook

Otac bivšeg supruga ubijene Maje O. (35) iz Kraljeva Milorad L. ispričao je da je prijavio nestanak svoje bivše snaje, pre nego što se dogodilo ubistvo.

- Posle su me pozvali iz policije i rekli da je pronađena osoba za koju sumnjaju da je Maja i da treba da se identifikuje. Otišao je jedan njen rođak i tako smo saznali da je to Maja - objašnjava Milorad.

Maja O. je živela sa svojim sinom koji ima dvanaest godina, a bila je zaposlena u jednoj fabrici. Pre izvesnog vremena se razvela od supruga, za kojeg u selu kažu da je uvek bio problematičan. Zbog nekih dela u prošlosti on je sada u zatvoru u Kraljevu, navodi Nova S.

- Živela je sa unukom nedaleko od naše kuće. Privatno je stanovala. Ponekada bi joj dolazio otac koji radi u TE Obrenovac. Inače su posle rata došli sa Kosova - kaže Milorad.

Deda objašnjava da je bio u kontaktu sa oboje, i sa Majom i sa unukom. Kaže da su im pomagali za sve što im je bilo potrebno i ne krije da ih je pogodila Majina smrt.

- Moj sin je već tri meseca u zatvoru. Unuk i ja ne možemo jedan bez drugog. Dečak je za sada dobro podneo vest o smrti svoje majke. Videćemo kako će kasnije to razvijati. Teško nam je - kaže ovaj penzioner koji je radni vek proveo u Nemačkoj.

O čoveku koji se sumnjiči da je počinio ovaj gnusan zločin, rekao je da je čuo za njega.

- Čuo sam za njega da joj je partner. Čuo sam i da joj je pretio kada je Maja bila u Crnoj Gori - priča Milorad.

Podsćamo, nesrećna žena poslednji put je viđena pre tri dana, na autobuskom stajalištu u selu Vrba gde je poslednjih 12 godina živela kao podstanar. Osnovano se sumnja da je M. P. usmrtio Kraljevčanku ispalivši joj hitac iz malokalibarskog oružja u slepoočnicu, ali istraga još uvek nije utvrdila da li se ubistvo desilo u kanjonu gde je i pronađeno telo žrtve ili na nekom drugom mestu.

Video: Branislav je izgubio suprugu, živi u katastrofalnim uslovima sa 3 ćerkice i sinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA