≫ 

Užas u Despotovcu: Taksista osumnjičen da je silovao devojku sa smetnjama u razvoju

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 11
Vršnjačko nasilje, maltretiranje, silovanje, devojka, devojčica Foto: Shutterstock

Muškarac M. R. (61), taksista iz okoline Despotovca uhapšen je zbog sumnje da je silovao M. M. (29), devojku sa smetnjama u razvoju, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako saznajemo, slučaj je juče prijavljen policiji.

- M. R. je od strane tužilaštva naloženo policijsko zadržavanje. On će, u roku od 48 sati, biti izveden pred Više javno tužilaštvo u Jagodini radi davanja odbrane u tužilačkoj istrazi - kaže za Telegraf.rs tužilac Nenad Necić.

Taksista je, kako navode Novosti, došao po pozivu, povezao je devojku i njenog devera, koji je izašao na jednom autobuskom stajalištu kako bi sačekao autobus da bi otišao u jedno selo. Osumnjičeni je nesrećnu devojku povezao ka njenom selu, ali ju je, kako se sumnja obljubio na seoskom putu. Zatim ju je, kao da se ništa nije dogodilo, odvezao njenoj kući. Kako prenose, osumnjičeni M. R. je navodno već dvaput bio u zatvoru zbog istog krivičnog dela.

Mile Radisavljevic,  OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE U DESPOTOVCU Foto: Facebook/M.R.

Policija je, u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, obavila razgovor sa devojkom koja je prijavila slučaj.

Istraga je u toku.

Video: Dečak (8) spasao drugara od pedofila: Gađao nas je kamenjem, a onda mog druga nije bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    18. novembar 2021 | 15:02

    Počne tako što kao mali tuku pse, zatim slabiju decu po školi, a završi ovako. Sve oblike nasilja treba oštro kažnjavati u startu, pa neće biti ovakvog odraslog ološa. Kod njega nema popravke, samo zaključati i baciti ključ.

  • Bole

    18. novembar 2021 | 14:31

    Još jedan zločin nad ne oćnim. Bol u grlu me guši i sama sa m majke devojke sa daunovim sindromom. Užas nijedna kazna za takve nije dovoljna.

  • Bole

    18. novembar 2021 | 16:22

    Brigo pobrini se za sebe navreme. Ja 40 godina posećujem stručne službe i niko mi od njih nereče da mi treba takva vrsta pomoći. Ipak hvala brigo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA