≫ 

Detalji tragedije kod Loznice: Majka pronašla obešeno dete, selom odjeknuli jauci

Pre manje od godinu dana brata preminulog dečaka je celo selo i policija tražilo dva dana. Dečak je pronađen živ i zdrav

  • 10
ubistvo, samoubistvo, uviđaj, leš, telo, omča, obešeno telo Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Dvanaestogodišnji dečak iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, obesio se večeras u nedovršenom potkrovlju porodične kuće.

Dečak se, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja, pišu Novosti.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen - rekla je dečakova majka.

- Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči! - rekla je utučena žena.

Komšije su pozvale Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Lekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dečaka, ali ispostavilo se, na žalost, da pomoći nema.

Pre nepunih godinu dana, je nestao tri godine mlađi brat preminulog dečaka. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen je, kako spava u senu pored kuće. Roditelji petoro dece žive od nadnice.

Podsećamo, brat nastradalog dečaka je, prema rečima roditelja, rekao da su ga deca zadirkivala u školi, a majci je kazao da se uplašio nakon što je učitelj poručio da roditelji dođu u školu, te da je to možda razlog zbog kog se sakrio.

Otac Boban je tada rekao da ne zna tačno šta se zapravo desilo.

Deca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dečak iz ove kuće krio, a usledila je, sada tragedija.

Video: Zoran je pokušao da spasi dete ize Jame: Nije mu bilo pomoći, šestogodišnjak se odmah udavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    19. novembar 2021 | 00:19

    Ma smeo bi da se opkladim da je to uradio zbog dece iz škole. Ni siromaštvo ili bilo šta drugo ne može pasti teže detetu od maltretiranja u školi

  • Milena

    19. novembar 2021 | 02:08

    Niste ni svesni koliko deca mogu biti surova u svom zadirkivanju i maltretiranju.Svemu tome vetar u ledja je dalo unisteno skolstvo i cinnenica da sta god uradio-niko mu ne moze nista.Dobice neku opomenu i to je to...A uz sve to uz danas ji tv program,bas imaju od koga da "nauce"

  • Beogradjanka

    19. novembar 2021 | 07:08

    Odkud vi znate šta je tu bio problem!!!! Možda je bas bio u porodici a ne u školu?! Cudi me da je i mladje dete pobeglo i krilo se dva dana!!!! Znaci tamo lezi problem!!! Nadam se da nije onaj najgori… zao mi je deteta, neka ga andjeli čuvaju i neka socijalno ispita situaciju i izvuče mladje dete ako se ispostavi da nešto nije u redu!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA