≫ 

Produžen pritvor Džoniću i njegovim sinovima: Ostaju iza rešetaka

Kako Viši sud kaže, i dalje stoje razlozi za pritvor

  • 13
Goran Džonić i sinovi Stefan i Milan Foto-kolaž: Facebook

Viši sud u Nišu produžio je pritvor Goranu Džoniću i njegovim sinovima, Milanu i Stefanu Džonića, protiv kojih se vodi istraga za ubistvo tri člana porodice Đokić.

- Ocenjujući da li i dalje stoje razlozi za pritvor protiv osumnjičenih, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu, je rešenjem za jos 30 dana produžio pritvor protiv osumnjičenog Gorana Džonića, kao i osumnjičenih Stefana Džonića i Milana Džonića - saopšteno je iz Višeg suda.

Da podsetimo, porodica Đokić nestala je 26. septembra ove godine a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. Desetak kilometara dalje otkriveno je i njihovo zapaljeno vozilo "folksvagen" pasat. Nakon hapšenja osumnjičenih, otpočeta je opsežna istraga tokom koje je sa današnjim, saslušan čak 21 svedok.

Oni su obezbedili alibi sinovima Gorana Džonića, jer su potvrdili da su u vreme zločina bili na poslu, jedan u vatrogasnoj jedinici a drugi u Kopnenoj zoni bezbednosti. Nijedan od svedoka nije doveo u vezu sa ubistvom ni braću K.M. i K.M. koje je Džonić označio kao inspiratore i direktne izvršioce zločina.

Video: Osumnjičeni Džonić stigao na svedočenje: Policija ga uvela na zadnja vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    19. novembar 2021 | 16:43

    Zanimljivo da je sinovima produžen pritvor iako imaju alibi. Verovatno policija ima neki debeo razlog za to.

  • Мргуд

    19. novembar 2021 | 16:18

    Потпуно ми је то логично,другим речима исправна одлука суда.

  • DARKO 100%

    19. novembar 2021 | 16:00

    Sudstvo jos nije načisto,i odlucno,pa se preispitiva situacija.i nikako da odluce ko je jos kriv pa koristi brojalicu En den dini. Sava raka tini. Sava raka tika taka. Bija baje buf. Trif, traf, truf .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA