≫ 

Tužilaštvo traži 18 meseci zatvora za nadrilekarku Olgicu

Na predlog tužilaštva, nakon ovog optužnog predloga, osumnjičenoj je sud produžio pritvor

  • 0

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv Olgice Lončar (47) zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i predložilo sudu da joj izrekne jedinstvenu kaznu od godinu i po dana zatvora.

Na predlog tužilaštva, nakon ovog optužnog predloga, osumnjičenoj je sud produžio pritvor, prenosi Tanjug.

Optužnim predlogom tužilaštvo je tereti za dva krivična dela – nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Za prvo krivično delo tražilo je osam meseci zatvora a za drugo godinu dana, a kao jedinstvenu kaznu predložilo je godinu i šest meseci zatvora.

Olgica Lončar je uhapšena pre mesec dana na granici između Hrvatske i Srbije.

Krivičnu prijavu protiv nje i njeno dvoje saradnika iz salona "Solotubeleza" Trećem osnovnom tužilaštvu tada je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "Sesiam".

Osumnjičena je najpre bila uhapšena u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu, ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, uhapšena.

Prema pisanju medija, ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA