≫ 

"Kuku meni bez njega! Ostali su mu sin (3) i ćerka (1)": Blizanac radnika poginulog u Leštanima očajan

Miljan J. je bio šef sektora za raketno gorivo u fabrici "EdePro" u Bubanj Potoku

  • 6

U eksploziji u fabrici protivgradnih raketa koja se juče desila u Leštanima poginula su dvojica zaposlenih. Među žrtvama je i Miljan J. (38).

- Moj brat je bio vredan, dobar, pošten. Iza njega je ostalo dvoje maloletne dece. Ovo je tragedija za celu porodicu - skrhan od bola za Blic je rekao Jovan, Miljanov blizanac.

Kako kaže, Miljan je bio pošten čovek. Vredan i pošten. Završio je Ekonomski fakultet u Beogradu.

- Moj brat je imao 38 godina. Iza njega je ostala njegova supruga Mirjana i dvoje maloletne dece - sin od tri godine i ćerkica od samo godinu dana - slomljen je od tuge za bratom sagovornik.

O Miljanovom poslu, njegov brat ne zna ništa. Samo zna da je skrhan od bola.

- Kuku meni bez njega. Ovo je tragedija za celu porodicu - kratko je rekao sagovornik.

Miljan je bio šef sektora za raketno gorivo u fabrici "EdePro" u Bubanj Potoku, u kojoj se juče dogodila eksplozija, i u njoj je radio 15 godina, navodi Blic. Bio je rođak vlasnika fabrike B. J.

Do eksplozije je došlo juče oko 14 časova. Život su izgubile dve osobe, Miljan J. i Miloš S. (21). Obojica su stradala na licu mesta.

Kako se navodi, u Urgentnom centru u Beogradu trenutno se nalazi 16 radnika ove fabrike, od čega su četiri osobe u teškom stanju i lekari se bore za njihove živote. Četiri osobe puštene su na kućno lečenje, a četiri su prebačene na Vojno-medicinsku akademiju.

Uglavnom su svi zadobili opekotine jako visokog stepena i prati se njihovo stanje jer se u ovako jakim eksplozijama ne zna kako vitalni organi mogu da reaguju i situacija se može promeniti.

Video: Juri Hitna pomoć ka mestu eksplozije i sa njega: Ima povređenih, policija ne da nikome da priđe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA