≫ 

Novi detalji masakra u autobusu kod Dečana: Oglasio se i direktor policije

Nepoznata osoba je pucala na autobus i ubila vozača i dva učenika

  • 6

Generalni direktor kosovske policije Samedin Mehmeti izjavio je da se istraga o napadu na autobus u Glođanu, u kojem su poginule tri osobe, trenutno vodi na dva ili tri koloseka, prenosi Tanjug.

„Na terenu su sve relevantne jedinice. Trenutno imamo dva ili tri koloseka na kojima radimo, ali ne možemo da damo detalje jer je istraga u početnoj fazi", rekao je Mehmeti, prenosi Kljan Kosova.

Dodao je da policija ima sumnje sa određenim osnovama, ali da je je rano da se kaže da li ima osumnjičenog.

Tri osobe su poginule, a najmanje dve ranjene u pucnjavi na autobus sa učenicima u selu Glođane kod Dečana, preneli su sinoć mediji u Prištini.

Pozivajući se na izvore sa lica mesta, mediji prenose da je nepoznata osoba pucala na autobus i ubila vozača i dva učenika.

Ranjeni u sinoćnjem napadnu na autobus u Glođanu kod Dečana uspešno je operisan i izvađen mu je metak iz tela, saopšteno je iz bolnice.

Kako prenosi Reporetri, povređeni je van životne opasnosti.

Portal navodi da je sinoć oko 19.00 sati napadnut autobus između sela Šaptej i Glođana.

Autobus koji je prevozio učenike iz Ðakovice u Dečane napala je maskirana osoba, a u napadu su tri osobe poginule, dok je jedna povređena.

Vozač autobusa stradao je na mestu događaja, a povređeno je troje učenika, od kojih su dvoje - devojčica i dečak starosti 16-17 godina preminuli u bolnici u Peći.

Počinilac ni motivi napada za sada nisu poznati.

Video: Zlikovac iz Jasenovca počeo krvavi pohod u selu kraj Banja Luke: Prvi pokolj ustaškog fra Sotone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja patak

    27. novembar 2021 | 07:26

    Opet ovk i siptarski teroristi.Hocemo li i dalje mirno posmatrati kako ubijaju decu i izdavati saopstenja?Toje moje pitanje za drzavu...

  • Hogar

    27. novembar 2021 | 08:25

    Kad je izvrsen napad na autobus koji je prevozio Srbe tada je poginulo vise ljudi a medju njima i dete...ubica siptar je pronadjen i odmah sproveden u Bonstil americku bazu odakle je odleteo za Nemacku nikad nije procesuiran i kaznjen za taj zlocin....

  • Leko

    27. novembar 2021 | 08:30

    Koliko sam shvatio, ubijeni su ustvari Albanci!? A Kosovo je sastavni deo Srbije. Zar ne bi reakcija države na ovakav masakr na njenoj teritoriji trebala biti ista??? Ajmo sada, vojska, policija, tenkovi, avioni... Svi na Kosmet... Zaštitimo naše građane!!! Ili je realnost ipak malo drugačija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA