≫ 

Ovo je prelaz na kome je nastradao dečak: Istraga će pokazati kako je došlo do tragedije

Dečak star tri godine sa teškim povredama prevezen je kolima hitne pomoći u smederevsku bolnicu, gde je kasnije preminuo

  • 1
Osipionica Lugavčine

Printskrin: Google maps

Velika tragedija dogodila se kada je na teretni voz naleteo na putnički automobil, na putnom prelazu na potezu između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva, prilikom čega je dečak (3) zadobio teške povrede.

Do nesreće je  došlo na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.

Istraga će pokazati kako se tragedija desila.

Podsećamo, dečak star tri godine sa teškim povredama prevezen je kolima hitne pomoći u smederevsku bolnicu.

- Dete je u bolnicu stiglo bez znakova života, pokušana je reanimacija, ali bez uspeha. Stariji čovek je sa teškim, višestrukim povredama opasnim po život, prebačen tokom noći na Urgentni centar u Beogradu, rečeno je u OB „Sveti Luka" u Smederevu.

Video: Teška nesreća u Pirotu: Auto naleteo na voz, spreda potpuno smrskan, vozač zadobio lakše povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. decembar 2021 | 11:54

    Kada se naiđe na raskrsnicu stoji znak stop. Ne vidi se da li neko dolazi sa strane ili ne. Stane se. Ili obazrivo prolazi. Pružni prelaz svaki ima isti znake, ali nikada se ne stane, "ma kakve železnice ti ne rade", često se ne gleda kao na raskrsnici. Ne mora da je to slučaj i ovde ali verujem da mnogi pomisle isto kada se nađu kod pružnog prelaza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA