Imala je povrede po celom telu, od glave do nogu: Žena koju je bivši muž izbo nožem prevezena na lečenje u Niš

Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša, rekao je specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković

  • 5
Žena, bolnica

Foto - Ilustracija: Pixabay

Žena, koju je jutros nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, gde je dovela dete na pregled, teško je povređena, ali je stabilno, izjavio je danas specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Marinković je novinarima rekao da je povređena žena poslata u Urgentni centar u Nišu na dalje lečenje. S.V, rođena 1992. godine, dovezena je u Opštu bolnicu u Leskovcu jutros oko 8:50 časova zbog povreda nanetih nožem, objasnio je Marinković.

- Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša - rekao je Marinković. Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

- Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opanak

    4. decembar 2021 | 14:50

    Vratiti smrtnu kaznu pod hitno.. i izvršenje naravno.. ovako svaki kreten leči sopstvene komplekse i deli ličnu pravdu.. ej bre u dečijem despanzeru.. ja bih to na licu mesta rešavao po kratkom postupku.. to je najbolje društveno delo koje postoji pogubljenje zlikovca.. pa to su i najstarije demokratije javno resavale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA