≫ 

Dva automobila se sudarila, pa završila u jarku: Teška saobraćajka na Ibarskoj magistrali

Povređeno je više osoba

  • 0
Policija, policijski automobil, svetla, rotacija Foto: Shutterstock

U saobraćajnom udesu dva automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio večeras oko 19 sati, u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Preljina, povređene su dve osobe koje, srećom, nisu životno ugrožene, dok su tri osobe naknadno zatražile medicinsku pomoć.

Kako javljaju Novosti, udes se dogodio kada je „mercedes“ austrijske registracije, krećući se prema Kraljevu prilikom pokušaja preticanja naleteo na „ford fijestu“ kraljevačke registracije koja je dolazila iz suprotnog pravca.

Tom prilikom došlo je do direktnog sudara nakon kojeg su oba automobila završila u jarku kraj puta.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

U udesu su povređeni supružnici iz „fijeste“, dok su majka i njeno dvoje dece iz „mercedesa“ naknadno zatražili medicinsku pomoć. Svi oni su, kako saznajemo, u svesnom stanju sanitetima preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj magistralnoj deonici bio potpuno zatvoren za teretna vozila, dok se putnički saobraćaj odvijao usporeno alternatrivnim putem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA