David kasapio babu pred očima njenog nepokretnog unuka: "Otkad se dogodio zločin, ne mogu da spavam"

Desanka D. ubijena je pre 5 dana u stanu u Kotežu, a njen unuk S. D., pred kojim se odvijao zločin, nije mogao da joj pritekne u pomoć zbog povrede noge koju je zadobio na gradilištu

  • 1
Policijska traka, uviđaj Foto-Ilustracija: Milena Đorđević

Mladić David D. šrafcigerom i nožem izmasakrirao je svoju babu Desanku D. (70) 15. decembra u iznajmljenom stanu u Kotežu, a svirepom ubistvu prisustvovao je i S. D., drugi Desankin unuk, odnosno Davidov brat od tetke.

- Otkad se dogodio zločin, ne mogu da spavam. Ne želim ni da se prisećam ubistva. Nije mi ni do čega, mnogo mi je teško... Pokušavam da se ne sećam svega što se dogodilo i neka to ostane iza mene - rekao je S. D., koji je trenutno nepokretan zbog povrede koju je zadobio na gradilištu, pa mu je zbog toga ugrađena šipka u nogu.

Upravo je to bio razlog zbog kog S. D. nije mogao da priskoči i pomogne svojoj baki dok ju je drugi unuk kasapio.

Kako Kurir piše, nesrećni mladić je video kako mu brat kolje babu, ali zbog povrede nije mogao da joj pritekne u pomoć. S. D. o zločinu je obavestio Davidovog oca Đorđa telefonom.

- Brzo sam stigao do majčinog stana, proleteo sam kroz policiju. Dugo su me zadržali sa ispitivanjem. Rekao sam im da nemam vremena za to, jer se neko tamo bori za život. Prošao sam kroz njih i u trenutku kad sam počeo da razvaljujem vrata, David je mom nepokretnom sestriću stavio dva noža pod grlo - rekao je Đorđe D. za jutarnji program Pink televizije.

"Uđite, malo vam je nered ovde"

Na kraju je, ispričao je otac osumnjičenog mladića, on sam otvorio vrata, a njegova hladnokrvnost ih je sve ostavila u šoku.

- Kad je otvorio, David je policiji rekao: "Uđite, ali malo vam je nered ovde", a ja sam se zgranuo - rekao je Đorđe.

On je za Kurir opisao brutalno ubistvo.

- Unuk je babu unakazio. Mučio ju je prvo 45 minuta, davio je golim rukama, izvadio joj oči šrafcigerom, a kad je pala, tukao je rukama i nogama. Potom joj je 15 minuta držao nož zariven u srcu, kako bi je dokrajčio. Nije joj bilo spasa - rekao je ranije Đorđe D.

Video: Snimak sa lica mesta u Zemunu gde su ranjene dve osobe: Policija ne da nikome da priđe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Nikovic

    21. decembar 2021 | 17:21

    Nemam reci, da li je moguce bre da ovakvih monstruma ima. Ovo je strasno da strasnije ne moze biti. Moje saucese porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA