≫ 

Mladići osumnjičeni za 11 teških krađa u Kragujevcu: Obijali automobile, krali novac i stvari

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni,pronašla deo predmeta i novca i vratila ih vlasnicima

  • 2
Razbijena, kola, vandalizam, krađa, obijanje, razbijanje automobila Foto: Shutterstock

Pripadnici policije u Kragujevcu rasvetlili su 11 teških krađa i, po nalogu nadležnih tužilaštava, podneće krivične prijave protiv dvadesetogodišnjaka i sedamnaestogodišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su na teritoriji grada Kragujevca, od 19. septembra do 19. decembra ove godine, obili parkirane automobile i ukrali novac i robu, čime su oštetili vlasnike za više od 193.000 dinara.

Takođe su, kako se sumnja, obili jedan automobil i više puta se vozili njim i vraćali ga ispred zgrade vlasnika, pa im se na teret stavlja i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni pronašla deo predmeta i novca i vratila ih vlasnicima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.V.

    22. decembar 2021 | 21:02

    Kazna.Oseci sake da vise nemoze da krade.

  • Nemoguce

    22. decembar 2021 | 16:46

    Mi jako vaspitana nacija i sa najvecim drustvenim prihodom u evropi i opet krademo , tu nestone stima dal mi stvarno imamo dovoljno za zivot il smo navikli da krademo. Moracu da pitam KADIJU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA