≫ 

Pijani mladić (23) na kokainu pokosio devojku kod Ušća: Zadobila teške povrede

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i odgovarajuća prekršajna prijava

  • 30
Saobracajna nesreca, saobracajka, udes, zgazen pesak, trotoar, ulica, auto, pesacki Saobraćajna nesreća / Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, podneće krivičnu i prekršajnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca, koji se tereti da je, noćas, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Ovaj dvadesettrogodišnjak, noćas oko 03.20 časova, u Novom Beogradu, kod Ušća, svojim automobilom „reno tvingo“, oborio je dvadesetsedmogodišnju devojku, pešaka, nanevši joj teške telesne povrede.

Alkotestiranjem utvrđeno je da je automobilom upravljao sa 1,96 promila alkohola u organizmu, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kokain.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i odgovarajuća prekršajna prijava.

Kako su neki mediji preneli, devojka ima polomljene potkolenice.

Video: Jedan sam od milion koji ovo preživi. Nikada nemoj da voziš kada piješ!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    26. decembar 2021 | 11:15

    Jbg. Kad neko vitla oružjem, i u tom vitlanju rani nekog, onda dodje policija, oduzme mu oružje trajno, i na teret mu se stavi pokušaj ubistva. Tako isto treba i sa alkoholisanim i drogiranim "vozačima", pa kad se oduzme 100-200 vozila, i dobije debela robija, drugi će dobro razmisliti, hoće li, ili ne, voziti pijani. Ima onih koji kažu, "auto je privatna svojina, ne možete mi ga oduzeti". JESTE, ali je i PIŠTOLJ privatma svojina.

  • AcaFaca

    26. decembar 2021 | 10:42

    Motorno vozilo (automobil) tretirati kao zakon o vatrenom oruziju. Odmah se oduzima. Jbg nisi znao da ga koristiš po pravilima i zakonima... A ne ovako pijan drogiran osakati nekog dobije uslov ili godinu dve zatvora i nastavi opet. Po dzepu i zatvorske kazne pa da vidiš kako će da razmisle pre nego sto sednu da divljaju pijani i drogirani.

  • Krlja

    26. decembar 2021 | 10:15

    Drogiran,pijan...23god...pustite ga kad bude imao 43...za primer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA