≫ 

Pronađeno telo nestale Jovane Marjanović

Ona je nestala u sredu, 22. decembra, oko 20 sati, kada je iz stana u Ulici Save Stanojčića 47 na Zlatiboru izašla da prošeta

  • 35
Nestala Jovana Marjanović Foto: Privatna arhiva

Telo nestale Nišlijke Jovane Marjanović (54) pronađeno je u mestu koje se zove Tić polje, kilometar od kružnog toka na Zlatiboru, a nedaleko od mesta gde je nađen njen telefon, prenose mediji. Njeno telo navodno je pronašao konjanik. Kako prenose pojedini mediji, nju je pronašla grupa mladića pored potoka, a pored tela je navodno bila boca alkohola i kutija tableta. Mesto na kojem je pronađena je oko tri i po kilometra od stana u kojem je živela, a kilometar od mesta gde je nađen njen telefon, piše Blic.

Uviđaj je u toku, telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu.

Kako navodi Kurir, telo žene našla je grupa mladića iz Užica koji su pomagali porodici u potrazi za nestalom. Oni su ispričali da je žena obučena upravo onako kako je opisano u prijavi porodice. Telo je nađeno uz potok kod vode u Tić polju. Pored tela mladići su videli flašu alkoholnog pića i kutiju tableta.

Ona je nestala u sredu, 22. decembra oko 20 sati, kada je izašla da prošeta iz stana u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru. Posle nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Kako nezvanično prenose neki mediji, u policiji su ranije danas ispitani sadašnji partner Jovane Marjanović, kao i njen bivši muž. Međutim, drugi mediji prenose da na telu nema tragova nasilja i da se navodno pored tela nalazila kutija sa lekovima.

Njen nestanak je bio prijavljen policiji koja je pokrenula istragu.

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat u subotu dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka. Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane "El Paso", popularnog "kaubojskog grada". Međutim, dojava je bila lažna.

- Ispostavilo se da je dojava lažna. Policija je sve proverila, međutim, nažalost, nisu je našli - rekla je Jovanina ćerka Ljiljana Simić.

Podsetimo, Jovanin telefon lociran je u cevima za vodovod preko puta pumpe na izlazu iz Zlatibora. Telefon je pronašao radnik, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala.

Kako prenose mediji, policija je pregledala snimke sa sigurnosnih kamera u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru, gde je stan iz kog je Jovana Marjanović u sredu oko 20 sati izašla u šetnju i više se nije vratila. U pitanju je iznajmljeni stan koji su Jovana i njen partner zakupili pre dva-tri meseca, kada je firma u vlasništvu nestale Nišlijke kao podizvođač dobila posao na podizanju jednog građevinskog objekta.

- Majka je izašla 22. decembra. Po priči njenog partnera, koji ju je poslednji put video u apartmanu, ona je u 20 časova izašla napole uz reči: "Idem malo da se prošetam". Međutim, neizvodljivo je da je nestala posle samo 2-3 minuta, kako on priča da je krenuo da je traži. Ne bih smela sve da pričam jer se na svašta sumnja, ali on je poslednji koji ju je video. Na osnovu njegovog opisa mi smo objavili informaciju o njenom nestanku - rekla je Jovanina ćerka Ljiljana ranije.

Policija je razgovarala i sa meštanima ovog dela Zlatibora i pročešljala okolinu. Pretražen je i pojas preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, blizu kružnog toka na ulasku u turistički centar, gde je u četvrtak ujutro nađen njen telefon.

Video: Žena nestala na Zlatiboru: Ćerke je traže već tri dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA