≫ 

"Zatekli smo smrznuto telo, nije bilo tragova krvi": Oglasili se mladići koji su pronašli preminulu Jovanu

Podsećamo, Jovana je nestala u sredu, 22. decembra oko 20 sati, kada je izašla da prošeta iz stana u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru

  • 23
Nestala Jovana Marjanović bez natpisa Foto: Privatna arhiva

Telo Jovane Marjanović pronašlo je danas sedam mladića iz Užica, pripadnika Narodnih patrola Užice.

Kako navodi za Telegraf.rs Vladimir Petrović, koji je učestvovao u ovoj akciji, odmah su se, po pozivu uputili ka Zlatiboru.

- Na mestu gde je nađen telefon sastali smo se sa ćerkama sada preminule Jovane, ali su one otiše posle u centar da gledaju snimke, a mi smo se uputili ka Tić polju - objašnjava on.

Kako kaže, telo su pronašli oko 15.30 sati.

- Bilo je samo nas sedam momaka iz Užica. Krenuli smo po snegu i vodi da je tražimo. Mi koji smo služili vojsku znamo kako to ide, tako smo pratili tragove i došli smo do potoka. Nismo prilazili zbog suviše blizu, ali zatekli smo smrznuto telo, ali bez tragova krvi.

Petrović dalje navodi da nije bilo nikakvih lekova u neposrednoj blizini, samo nekakva flaša pored leša.

- I dalje ne mora da znači da to ima veze sa slučajem. Svakako, odmah smo sve javili policiji i ćerki preminule. One su bile u šoku - kaže on.

Podsećamo, Jovana je nestala u sredu, 22. decembra oko 20 sati, kada je izašla da prošeta iz stana u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru. Posle nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat u subotu dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka. Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor - Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane "El Paso", popularnog "kaubojskog grada". Međutim, dojava je bila lažna.

Video: Žena nestala na Zlatiboru: Ćerke je traže već tri dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    26. decembar 2021 | 18:26

    Laka joj zemlja. Bravo za Narodne patrole, a policija ponovo ne radi svoj posao.

  • Mimi

    26. decembar 2021 | 20:54

    Nikako da policija shvati vaznost potrage prvih 12 sati

  • Marija

    26. decembar 2021 | 18:54

    Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA