≫ 

U kamionu kod Niša pronađeno 10 kg marihuane: Tokom primopredaje uhapšeno 6 osoba

U blizini su zatečena dva parkirana automobila u kojima su bili D. S. (35), D. Z. (35). M. M. (42) i N. J. (22) iz Niša, koji su, kako se sumnja, učestvovali u promopredaji droge

  • 4
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, zaplenili su 10 kilograma marihuane neposredno pre primopredaje i uhapsili šest osoba, osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Niš.

Policija je u blizini jedne benzinske stanice, u kamionu kojim je upravljao S. P. (42) iz Podgorice pronašla marihuanu koju je kako se sumnja, trebalo da preda M. I. (32) iz Niša.

Takođe, u blizini su zatečena dva parkirana automobila u kojima su bili D. S. (35), D. Z. (35). M. M. (42) i N. J. (22) iz Niša koji su kako se sumnja, učestvovali u primopredaji ove droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Video: Snimak spektakularne akcija: Svi su se pitali zašto policija juri kamion, kad ono

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    27. decembar 2021 | 17:23

    Smejurija, Šarića pustili iz ćorke za 5,5 tone kokaina, a ove hapse za 10 kila trave?!

  • SRB

    27. decembar 2021 | 17:21

    Jbt kakva kolicina, film ce snimiti o ovom dogadjaju. Sta je sa tonom od Koluvije hoce to u seriju duza je prica, mislim?

  • DARKO 100%

    27. decembar 2021 | 16:49

    Nazalost od nasusnog hleba ,presli smo na nasusnu drogu u molitvama,to je neverovatno koje se kolicine vrte u Srbiji i kroz Srbiju,sticemo utisak da nema onog ko se nebavi sa tim,prosto se pitam Koja je to Srbija jer istorijski gledano Srbija kroz istorijsku evoluciju drustvenog poretka to je bila nepoznanica za Srpski narod ,a danas su postali experti u toj privrednoj grani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA