≫ 

Jovana Marjanović nije ubijena: Stigli rezultati obdukcije

Jovanu Marjanović je juče u Tić polju, na oko kilometar od turističkog centra planine, pronašla grupa Užičana - dobrovoljaca koji su otišli na Zlatibor da njenim ćerkama pomognu u potrazi

  • 13
Nestala Jovana Marjanović bez natpisa Foto: Instagram/_zoreina

Jovana Marjanović (54) iz Niša, čije je telo pronađeno juče na Zlatiboru posle pet dana potrage, nije preminula nasilnom smrću.

Pretpostavke rezultata uviđaja, urađenog sinoć u mestu Tić polje gde je zatečeno njeno telo, zvanično je potvrdila upravo završena obdukcija koja je odrađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu.

Isključena je mogućnost da je Jelena ubijena, a šta je neposredni uzrok smrti pokazaće hemijsko-toksikološka analiza koju će odbucent naknadno uraditi dostaviti Tužilaštvu, piše Blic.

Jovanu Marjanović je juče u Tić polju, na oko kilometar od turističkog centra planine, pronašla grupa Užičana - dobrovoljaca koji su otišli na Zlatibor da njenim ćerkama pomognu u potrazi. Kraj njenog tela zatečena je boca alkoholnog pića i prazni blisteri najmanje dve vrste lekova što je ukazalo na pretpostavku da je Nišlijka izvršila samoubistvo.

Jovana Marjanović je bila vlasnica firme koja je na Zlatiboru izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta. Sa svojim partnerom poslednjih dva-tri meseca stanovala je u iznajmljenom stanu u naselju Karaula.

U sredu 22. decembra oko 20 sati,  Jovana je muškarcu sa kojim je živela rekla da ide da se malo prošeta i od tada joj se izgubio svaki trag. Kako se cele noći nije vratila u stan, a sve vreme joj je telefon bio nedostupan, njen parner je u četvrtak ujutro Policijskoj stanici u Čajetini prijavio nestanak.

Tokom dana policija je locirala Jovanin telefon, dva i po kilometra od njenog stana, pošto ga je preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, u vodovodnoj cevi, pronašao jedan radnik i uključio. Istim pravcem oko kilometar dalje uzbrdo nalazi se nenaseljena zaravan Tić polje.

Ovde je, iza šume, u nedelju popodne pronađeno telo nestale žene. Prema priči Užičana koji su ga našli, a što je i potvrđeno posle uviđaja, telo se nalazilo u snegu kraj potoka, a kraj njega su zatečeni boca alkoholnog pića i prazna blister pakovanja dva leka. Osim njenih, drugih tragova u snegu nije bilo.

Video: Žena nestala na Zlatiboru: Ćerke je traže već tri dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    27. decembar 2021 | 18:55

    Šta je uzrok dići ruku na sebe? Nije ona htela to. Laka joj crna zemlja , samo ona je tajnu odnela sa sobom. Oni koji su je ugrožavali neka žive sa tim..

  • SVM

    27. decembar 2021 | 19:30

    Jadna žena. Sigurno ju je na to naterala velika muka,kakve god prirode bila. Ipak,čini se da i nije tajna,jer ćerke imaju nešto da kažu

  • Dogodine u Prizrenu ☦️

    27. decembar 2021 | 20:42

    Muka zvani zelenasi 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA