≫ 

Šapčaninu presuđeno za ubistvo starice: Dejanu 15 godina za zločin u Srbobranu

Od zadobijenih povreda, nanetih udarcima rukama i tupim predmetom po glavi i telu, nesrećna žena je preminula, a napadač je pobegao

  • 2
suđenje, čekić Foto: Pixabay/succo

Šapčanin Dejan T. (40) osuđen je u ponedeljak prvostepenom presudom u Višem sudu u Somboru na 15 godina zatvora zbog ubistva Zagorke Ćulafić (70). Posle izricanja kazne, njemu je produžen pritvor, i to vreme će mu se uračunati u kaznu, javljaju Novosti.

Policija ga je uhapsila 28. jula 2020. godine zbog sumnje da je dva dana ranije u Srbobranu, u Njegoševoj 30, u kući u kojoj je sama živela, usmrtio meštanku Zagorku Ćulafić.

Od zadobijenih povreda, nanetih udarcima rukama i tupim predmetom po glavi i telu, nesrećna žena je preminula, a napadač je pobegao.

U njenu kuću policija je 26. jula uveče došla na poziv komšija, jer im je bilo sumnjivo što je nisu videli, niti im se javljala na telefon.

Pretpostavlja se da je izgrednik u kuću ušao, a zatim i pobegao kroz prozor koji je bio otvoren, jer su ulazna vrata bila zaključana. Pored beživotnog Zagorkinog tela, prekrivenog peškirima i ćebadima, policija je pronašla i ispreturane stvari. Ona je, prema pričama komšija, živela sama u toj iznajmljenoj kući i koliko je njima poznato nije imala dragocenosti.

Osumnjičeni je višestruki povratnik i osuđivan je za krivična dela sa elementima nasilja. Za njim je, kako saznajemo, bila raspisana poternica zbog razbojništava, a ne isključuje se mogućnost da je upravo u ovom mestu pokušao da se krije.

Video: Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    28. decembar 2021 | 09:34

    Ovaj sudija nije normalan,ako ovo nije za dozivotnu,sta jeste???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA