≫ 

Tragedija kod Koceljeve: Još troje mladih poginulo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Nesreća se desila na putu Šabac - Valjevo

  • 53
Sudar udes saobraćaj nesreća žrtve Foto-ilustracija: Shutterstock

Troje mladih izgubilo je život u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na putu Šabac - Valjevo kod mesta Draginje.

Kako se saznaje, vozač putničkog vozila "pežo 307" valjevskih registarskih oznaka izgubio je kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo, piše Tanjug.

Na licu mesta poginuli su svi putnici u automobilu vozač A. N. (20) iz Osečine, devojka I. M. (20) iz Valjeva koja je sedela na mestu suvozača i još jedan mladić P. O. (21).

Video: Četvoro poginulih u sudaru kombija i kamiona kod Loznice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    28. decembar 2021 | 18:55

    Šta je ovo. Užas. Za dva dana sedam ladih. Toliko uništeni porodica i budućnosti. 😥😥😥😥🙏🙏🙏

  • Činjenica

    28. decembar 2021 | 19:51

    Iz ličnog iskustva tvrdim da svim mladjim vozačima, do 25. godine, treba ogrničiti brzinu kretanja do 80km/h. Ne mislim zakonski, već sa ugradnjom odredjenih uredjaja. Sa 20 godina svi mislimo da nema granice za nas i da nam ne može niko ništa.

  • Miško

    28. decembar 2021 | 19:36

    Kad bi umesto besmislenih i skupih predavanja u auto školama najveći broj časova posvetili vožnji i opasnostima, a teorijski deo, tj. rešavanje testova za ispit prepustili kandidatima, manje bi ovakvih tragedija imali u saobraćaju. Kad sam ja polagao, moje je bilo da naučim testove, a instruktorovo da me uči i ukazuje na opasnosti, poput brzine, krivine, klizavih uslova, prestrojavanja, opasnosti koje vrebaju leti, zimi, u jesen, po magli, noću... i ostalih ŽIVOTNO važnih stvari!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA