≫ 

Fotografije sa lica mesta iz somborske ulice gde je otac usmrtio dve ćerke i suprugu

Tragedija se dogodila pre podne, verovatno između 11 i 12 sati, naime, vatrogasci su pozvani na gašenje požara oko podneva u Ulicu Sime Šolaje

  • 35

Četiri tela zatečena su danas u kući u Somboru u kojoj je, prema prvim informacijama, Zdravko G. (59) usmrtio dve ćerke i ženu pa izvršio samoubistvo. On je, tvrde komšije, pre pet dana izašao iz zatvora u kom je navodno bio zbog nasilja u porodici i imao je zabranu prilaska. Tragedija se dogodila pre podne, verovatno između 11 i 12 sati, naime vatrogasci su pozvani na gašenje požara oko podneva u Ulicu Sime Šolaje, navodi Soinfo.org.

Vatrogasci su lokalizovali požar, a tela nastradalih otkrivena su kada je gašena vatra. Pronađena su tri ugljenisana tela, a četvrto nije izgorelo.

Ekipe za uviđaj somborske policije su na licu mesta, kao i vatrogasna služba.

Kako je javio reporter Soinfo, uviđaj je počeo, a iz kuće su izneli tela nastradalih oko 14.25.

Isprva se mislilo da ima tri leša u kući, ali je ubrzo pronađen i četvrti leš, druge ćerke. Jedna od devojčica je bila u osnovnoj školi, druga u srednjoj. Ovaj bračni par je imao i sina, studenta, koji je prijavio tragediju.

Zdravko G. je navodno bacio i bombu u kući posle čega je buknuo požar. Njegovo telo pronađeno je obešeno o gredu.

Video: Đokići su bili odlični, Gordana i Lidija su dolazile kod nas: Meštani Moravca iskreno o Džoniću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanMladenovic

    29. decembar 2021 | 16:25

    Tragedija. Opet su institucije zakazale. Radi li bre iko ista u ovoj zemlji ili samo primate plate? Kako covek koji ima zabranu prilaska, a koji je tek izasao sa robije zbog nasilja u porodici, nije pod nadzorom? Alo bre, tek je izasao iz zatvora. Ocigledno ili je radite svoj posao ili vam je sistem los. Ljudi, uozbiljite se.

  • Dilan

    29. decembar 2021 | 16:45

    Ovde je problem u zakonu. Ne mozes ti čoveka ako je vlasnik imovine da izbacis iz kuce,pa gde ce on? On mora nazad u kucu,nema gde drugde da se vrati i onda dobijemo ovo.

  • Nišlija

    29. decembar 2021 | 16:33

    Gospode Bože... Ježim se od čitanja, a kamoli od pomisli. Laka im zemlja nevinima, a grešnik u paklu da gori doveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA