≫ 

Pojavio se još jedan snimak mladića koji je udarcem onesvestio Lozničanina: I na ovom videu je tuča

Ovog puta je učestvovao u grupnoj tuči

  • 3
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak I.V, koji je učestvovao u napadu na D. K. iz Loznice.

Na ovom novom videu prikazana je grupna tuča u kojoj je I.V. učestvovao, a koja je, baš kao i ona od pre nekoliko dana, snimana.

Podsetimo, ovaj maloletnik je brutalno pretukao momka u Loznici u petak uveče u jednom parku, a pored toga, u julu prošle godine Levijatan je objavio snimak na kom I.V. maltretira životinje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Fondacija Pokret LEVIJATAN (@pokretlevijatan)

Podsećamo, kako je D. K. rekao za Levijatan, od udarca je pao u nesvest.

- Udario sam glavom o beton i tu sam izgubio svest. Ne znam šta je bilo posle, ne sećam se. Ležao sam bez svesti minut-dva. Drugarica mi je rekla da su me oni podigli, neko me odneo do hamburgernice. Kad mi se vratila svest, video sam drugaricu kako se i dalje raspravlja sa njima, nisam razumeo šta se dešava u tom trenutku. Samo sam joj rekao da idemo odatle, što je trebalo odmah i da uradim.

- Nisam znao ko su klinci, jasno mi je da su željni dokazivanja, ok, ja sam dobio batine, ne sećam se šta je bilo i nisam hteo ništa da prijavljujem dok nisam saznao čime se sve ljudi bave i kakve stvari rade - dodao je.

Policija u Loznici uhapsila je B. T. (18) iz tog grada, dok će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu protiv njegovog sedamnaestogodišnjeg sugrađanina podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Video: Krvničko prebijanje mladića nasred ulice u Pirotu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA