≫ 

S tugom u srcu opraštamo se od naših gimnazijalki: Potresan status škole o devojčicama koje je ubio otac

Bile su mile, drage i među najboljim učenicama, poručuju u školi

  • 2
Anastasija i Anabela Goranović Foto: Facebook, Instagram

Gimnazija "Veljko Petrović" u Somboru oprostila se i potresnim statusom na Fejsbuku od svojih gimnazijalki, Anabele i Anastasije Goranović, koje je juče, zajedno sa njihovom majkom, ubio otac Zdravko Goranović.

- Sa tugom u srcu i bolom u duši opraštamo se od naših Gimnazijalki - Anabele i Anastasije Goranović. Nedostajaće nam vaša dobrota, pamet i lepota. Počivajte u miru! Neka vas anđeli čuvaju! Vaši drugari, odeljenjske starešine i kolektiv Gimnazije - napisali su na Fejsbuk stranici škole.

Dodali su i da će knjiga žalosti biti otvorena u holu škole od 4. januara 2022. godine.

Na zgradi škole istaknuta je i crna zastava u znak žalosti. Svi u školi su u šoku i velikoj tuzi. Pamtiće učenice samo po lepom, jer bile su mile, drage i među najboljim učenicima, prenosi "Blic".

- Bile su divna deca. Obe. Lično ih nisam poznavao, ali sve kolege mi kažu da ako postoje primerna deca i učenici to su njih dve. Anabela je tek krenula u našu školu. Imala je sve petice i nijedan izostanak - kaže direktor Gimnazije Dušan Mišković.

Za stariju Anastaziju kažu isto. Odličan đak, kulturna, dete za poželeti.

- To su bile izuzetne devojčice, vrlo, vrlo pristojne. I jako skromne. Anastazija je pisala maturski rad iz psihologije i profesorica je pitala da li želi da nastavi psihologiju i ona je rekla da bi to jako volela ali da joj materijalne prilike to ne dozvoljavaju, zato i nije upisala studije psihologije, već je pokušavala da zaradi od šminkanja kojim se bavila - kažu u gimnaziji u Somboru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    30. decembar 2021 | 17:53

    Tuga do neba dva andjela dve lepote neopisivo kolko dusa boli pocivajte u miru dusice mlade

  • Зоран

    31. decembar 2021 | 17:52

    Убеђен сам да је најкривљи центар за социјални рад, (можда и полиција), јер је познато колико су бахати и колико их не интересују овакве ситуације и судбине...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA