Strašne fotografije sa mesta nesreće u Malom Crniću: Trostruki sudar u kome su poginuli majka i sin

U nesreći još dva lica su zadobila teže i dva lakše telesne povrede

  • 3

U sredu veče dogodila se teška saobraćajna nesreća u Opštini Malo Crniće u kome su stradali V.B. (71) i njen sin J.B. (51) iz sela Mustapić kod Kučeva. Policija je uhapsila osumnjičenu J.P. (30) iz Velikog Laola kod Petrovca na Mlavi, a fotografije koje su se pojavile svedoče o težini udesa.

Na slikama se vide automobili koji su u potpunosti oštećeni, a jedan od njih je i prevrnut.

U teškom udesu koji se dogodio u sredu uveče pored dva nastradala lica još dva su zadobila teže i dva lakše telesne povrede, prenosi portal TPKnews.com.

Podsetimo, do nesreće je došlo tako što osumnjičena J.P.navodno  nije ispoštovala pravilo zaustavljanja na znak STOP na raskrsnici između sela Boževac i Makce kada je pokušala da se uključi na državni put Požarevac – Kučevo iz pravca sela Boževac.

Svojim vozilom marke “pežo” udarila je u automobil marke “opel astra” koji je vozio preminuli J.B. iz sela Mustapića na koji je naletelo vozilo marke “mercedes” prilikom čega je došlo do trostrukog udesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    31. decembar 2021 | 09:36

    Сваки човек као да има резервни живот , тако се понашају сви у саобраћају. Где журе? Шта се ово све дешава са нма? Има ли овде један паметан да мени објасни. Сви сваког дана читамо о погибијама. Па јел овај Вучић прави путеве да би ми гинули или незнам шта. Љди ионало нас мало има још и ове потибије. Зауставите се људи и почните да мислите да још неко треба да живи

  • A. P

    31. decembar 2021 | 09:57

    Postovanje saobracajnih propisa ravno nuli.

  • A. P

    31. decembar 2021 | 09:51

    Postalo u saobracaju, ratno zariste, preuzmite nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA