≫ 

"Džonić nam je bio prijatelj i nije lud. Ako mi je ubio sestru i njenu porodicu želim mu doživotnu"

Brat ubijene Gordane Đokić želi da optužnica za zločin u Moravcu bude što pre podignuta jer je mnogo vremena prošlo

  • 2
Goran Džonić Porodica Đokić Foto: Privatna arhiva, Facebook/Goran Dzonic

- Goran Džonić koji je osumnjičen za ubistvo moje sestre Gordane, zeta Gorana i sestrčine Lidije Đokić dolazio je kod nas u kuću i bio nam kućni prijatelj. Tvrdio sam i tvrdim da nije lud, a i veštačenje je to sada pokazalo - kaže za Telegraf.rs Novica Aritonović rođeni brat ubijene Gordane.

Aritonović i dalje ne može da veruje da je čovek koji im je dolazio u dom i s kim su se veselili i plakali, presudio njegovim najmilijima.

- Ukoliko je Džonić ubio Đokiće želim da dobije doživotni zatvor. Njegova žena me nije kontaktirala nakon hapšenja, a i ne bih želeo nikoga od njih ni da vidim. Svaka informacija o mojoj sestri i njenoj porodici teško mi pada i otvara rane . Sve ovo predugo traje. Nadam se da će optužnica biti podignuta i da će se cela istina saznati- kaže Aritonović i dodaje da novih detalja iz istrage nema jer ga niko nije kontaktirao.

- Po nekada imam utisak da su na nas svi zaboravili. Bitno nam je samo da krivac odgovara za zločin koji je uradio. Nama je teško i preteško - tvrdi Aritonović.

Podsećanja radi, Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

- Džonić je bio u kontaktu sa majkom mog zeta bi tačno znao kad dolaze i kada se vraćaju kući - dodaje Novica.

U nesrećnu ženu i njen ćerku Lidiju, kako govore prvi rezultati istrage, osumnjičeni Goran Džonić ispalio je po dva hica. Njenog supruga Gorana usmrtio je jednim. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Video: Saslušana 3 svedoka u slučaja ubistva porodice Đokić: Optuženi Džonić iz Beograda vraćen u Niš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. januar 2022 | 22:21

    Доживотна робија али без права на посете и пријем пакета !

  • Mmmm

    11. januar 2022 | 00:00

    Kakav monstrum covek treba da bude da tako nesto uradi! Strasno! Tuuugaaa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA