≫ 

Prvi snimci udesa sa najkritičnije tačke kod Čačka: Vatrogasci sekli vozilo da izvuku vozača

U autobusu koje prevozi radnike, na sreću, nije bilo putnika

  • 1

Vozač koji je tokom jutarnjih sati na starom putu od Čačka ka Kraljevu prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom zadobio je teže telesne povrede i hospitalizovan je u opštoj bolnici u Čačku.

- Od siline udara aktivirali su se vazdušni jastuci, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi vozača izvukli napolje, da bi ga potom ekipe Hitne pomoći odmah prevezle u bolnicu. Udes se desio na Vojinovića brdu, i to je jedna od najkritičnijih tački na ovoj deonici. Često dolazi do saobraćajnih udesa, a najčešći uzrok je velika brzina i nepropisno preticanje. Kolovoz jutros je zbog snežnih padavina bio poprilično klizav i možda je to i doprinelo ovom udesu - rekao je jedan od očevidaca za RINU.

Autobus koji je učestvovao u udesu prevozio je radnike, a u trenutku kad se vraćao iz Kraljeva u njemu nije bilo putnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksiii

    11. januar 2022 | 11:01

    Na toj deonici puta redovno u tom mestu se dogadjaju saobracajne nezgode. Cak je i vlasnica imanja davala svoje parce zemlje da se ta krivina ispravi, ali vec godinama unazad niko nista ne preduzima kako bi to resio. Uzgred tu ogranicenje niko ne postuje a ono je 40 km/h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA