≫ 

Nasilnici maltretirali mladića u Boru: Pokušali da ga odvuku iza kioska, on uspeo da pobegne

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom V.R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu

  • 0
Muškarac davi drugog muškarca tuča Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija u Boru uhapsila je mladića V.R. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.

Kako se navodi, policija će i protiv jednog maloletnika (17) podneti krivičnu prijavu za isto krivično delo.

Policija sumnja da su osumnjičeni sinoć pokušali da odvuku iza kioska poznanika (21) kako bi ga fizički napali, a koji je uspeo da pobegne, i navodi da mu je nakon toga V.R. mobilnim telefonom slao preteće poruke.

U saopštenju se navodi da je policija kod mladića (17) pronašla manju količina marihuane, 45.700 dinara i 20 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom V.R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Video: 30 sekundi batina u Kragujevcu: Trojka presrela momka, pa je krenulo gaženje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA