≫ 

Sahranjen fudbaler, koji je poginuo kod Vršca: "Neka Bog na Bogojavljenje uzme dušu prerano ugašene mladosti"

Marian Matić, koji je celog dana pre nesreće bio sa Kristijanom i zajedno sa njim otišao u smrt, takođe će biti sahranjen danas

  • 0
Kristian Mioško i Marijan Marić blur

Foto: Društvene mreže

Na Gradskom groblju u Vršcu danas tačno u podne sahranjen je Kristijan Mioško (19), mladi fudbaler, koji je zajedno sa prijateljem, takođe fudbalerom, Marianom Matićem (20) poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod vršačkog sela Vlajkovac, u noćni između nedelje i ponedeljka.

Ogroman broj prijatelja, rodbine, Kristijanovih drugara iz škole i sa fudbala došao je da se poslednji put oprosti od njega i da pruži podršku neutešnoj porodici. A jauci su se samo prolamali tišinom vršačkog groblja.

- Danas, na Bogojavljenje, Bog se javi, pa neka uzme i dušu ove prerano ugašene mladosti – moglo se čuti među okupljenim svetom.

Mnogi su i dalje polemisali o uzrocima saobraćajne nesreće, koja je odnela dva mlada života, kada je automobil, koji je vozio Kristijan, prešao sa desne na levu stranu puta, probio ogradu mosta na ulazu u selo Vlajkovac i survao se u kanal Dunav – Tisa – Dunav.

Vlajkovac, saobraćajna nesreća

Foto: eVršac

Sve ukazuje na to da je mladić izgubio kontrolu nad vozilom usled mraza na putu, verovatno i usled neprilagođene brzine, a da u saobraćajnoj nesreći nije učestvovalo drugo vozilo „Novostima“ je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

- Ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je do nezgode došlo, niti indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi. Imajući u vidu da su oba lica poginula na licu mesta, ne postoji osnov da se nalažu veštačenja i obdukcija, koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela – saopšteno je iz vršačkog tužilaštva.

Marian Matić, koji je celog dana pre nesreće bio sa Kristijanom i zajedno sa njim otišao u smrt, takođe će biti sahranjen danas, u 14.30 časova u rodnom selu Jasenovo, kod Bele Crkve.

Video: Jeziv snimak saobraćajke kod Vršca: Auto sleteo u kanal, dvojica mladića poginuli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA