≫ 

Pohapšeni učesnici tuče u kafiću u Grockoj: Jedna osoba teško povređena, tukli se i stolicama, potezali oružje

Razlog tuče nije poznat

  • 1
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Tri osobe su uhapšene posle tuče koja se desila u jednom kafiću u Grockoj u petak kada je nekoliko ljudi napalo jednog muškarca, saznaje Telegraf.rs. Tom prilikom je jedna osoba zadobila teže povrede.

Policija je odmah identifikovala učesnike u tuči i ubrzo uspela da uhapsi napadače.

Kako su mediji ranije preneli, dva mladića su ušla u manji kafić i odmah prišli muškarcu srednjih godina koji je sedeo za stolom i počeli da ga udaraju. Tuči su se odmah pridružila još trojica koja su očigledno u objekat ušla ranije. Mladići su sve vreme tukli čoveka pesnicama a zatim i predmetima koji su im se našli pod ruku. Neko je i zapucao.

U jednom trenutku, dvojica su držala napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača.

Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu i pripremio se za udarac. Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca, piše Blic. Razlog tuče nije poznat.

Video: Tuča zbog parkinga ali za čamce: Makljali se pred decom, stali tek kad ih je rmpalija pobacao u vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA