≫ 

Mladić preminuo blizu pruge u Bajmoku, scena je bila potresna: Pronašli su ga dok je još disao

Nesrećnog mladića, koji je još uvek bio živ, pronašla je Erika Heđi, poznati rukometni trener

  • 2
mrtvo telo muško, muškarac, poginuo voz pruga leš Foto: Shutterstock

Bajmočanin S. K. (35) preminuo je u petak poslepodne pored asfaltnog puta, nedaleko od pruge, prema farmi „Proleter“, pišu Subotičke.rs.

Nesrećnog mladića, koji je još uvek bio živ, pronašla je Erika Heđi, poznati rukometni trener.

Prema njenim rečima, mladić je bio crnomanjast i korpulentan. Erika Heđi je odmah pozvala pomoć i obavestila svog supruga, odbornika Skupštine grada Duška Stipanovića, koji je pozvao ambulantu u Bajmoku.

- Odmah sam otišao na lice mesta svojim kolima. Hteo sam da nesrećnog mladića ubacim u svoja kola, a onda je stigla policija. Nesrećnik je još disao. Policajac mi je rekao da ga ne diramo, da je zvao i on hitnu pomoć i da stižu uskoro. Okrenuli smo ga u fetusni položaj, da se slučajno ne udavi, jer nismo znali šta se sa njim dešava. Otvarao je oči i disao. Desetak minuta potom, oko 16 časova i 20 minuta, kola hitne pomoći su stigla, ali nesrećni mladić više nije disao - ispričao je Stipanović.

Video: Havarija na pruzi: Voz udario u šleper svom silinom, buknuo veliki plamen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Шајкача

    30. januar 2022 | 12:44

    Да није послушао полицајаца, младић би можда остао жив, полицајац уместо да пружи прву помоћ чека да дође хитна...стигла за десетак минута (опционо то је од 10 до 100 минута), колико је прошло до тада би стигли у амбуланту.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA