≫ 

Nosili oružje bez dozvole, krili drogu, vozili pijani: 5 osoba uhapšeno u Novom Pazaru za vikend

Tokom noći, policija je kontrolisala vozače na više punktova i tom prilikom sankcionisala dva muškarca, koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola

  • 0
Pištolj oružje Foto: Pixabay.com/Ilustracija

U okviru akcije koju sprovode policajci Policijske uprave Novi Pazar, tokom vikenda pronađen je pištolj, hladno oružje, bejzbol palice i određena količina narkotika.

Policija je u centru grada prilikom rutinske kontrole, kod F. A. iz Novog Pazara pronašla vatreno oružje za koje nije posedovao dozvolu. Protiv njega je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, preneo je Indeksonline.rs.

Iste večeri, prilikom kontrole i pregleda jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Pazara, kod jednog lica pronađena je manja količina opojne droge kokain, dok je kod druge osobe pronadena određena količina tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

U istom lokalu su pronađene bejzbol palice i jedan nož.

Tokom noći, policija je kontrolisala vozače na više punktova i tom prilikom sankcionisala dva muškarca, koji su vozilom upravljali pod dejstvom alkohola.

Video: Zaplenjeno 285kg marihuane: Uhapšena šestočlana banda iz Sremske Mitrovice u akciji SBPOK-ak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA