≫ 

Određen pritvor direktoru Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu zbog opasnosti da će uticati na svedoke

Osumnjičen da je pretukao ženu, taštu i šuraka

  • 16
Danijel Živanović Foto: Facebook/Danijel Živanović

Danijelu Živanoviću (37) iz Velikog Gradišta, zbog krivičnog dela nasilje u porodici, određen je pritvor do 30 dana, saznaje Telegraf.rs.

- Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, a posle saslušanja osumnjičenog Daniujela Živanovića iz Velikog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici odredio je pritvor osumnjičenom zbog okolnosti koje ukazuju da će ukoliko bude na slobodi ometati postupak uticajem na oštećene i svedoke u kratkom vremenskom periodu. Pritvor mu je određen do 30 dana - rečeno je za Telegraf.rs u Tužilaštvu.

Danijel Ž. je sinoć na saslušanju u tužilaštvu negirao da je počinio krivično delo nasilje u porodici, a tužilaštvo je nakon toga predložilo sudu da mu odredi pritvor.

Podsetimo, Danijel Živanović vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, pretukao svoju suprugu I. J. (27), kao i njenog brata i majku.

Prema nezvaničnim informacijama, on je na ženu nasrnuo jer mu je ona navodno rekla da ga ostavlja i s njihovim detetom se vraća kod svojih roditelja u jedno selo u okolini ovog grada.

Video: Rekla mi je da ju je pretukao kao stoku, pa se vratio da odspava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MB

    2. februar 2022 | 09:13

    27 godina a vec direktor Centra za socijalni rad,napredno nema šta!

  • Зоран

    2. februar 2022 | 09:55

    Млади напредњак, да ли их и ово уче на СНС академији?

  • ABC

    2. februar 2022 | 10:18

    Pa gde nadjose ovog? Zar direktor tako odgovorne ustanove ne bi trebalo da bude neko ko ima godine radnog iskustva? Kakvo je iskustvo ovog posle skolovanja? A i fakultet je verovatno neko istureno odeljenje u nekoj varošici 😀.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA