≫ 

Saslušana devojka koja je vozila auto i sletela sa drugaricama u Moravu: Evo šta je rekla nakon tri sata

Devojka je u trenutku nezgode bila pod dejstvom alkohola, ukoliko se dokaže njena krivica preti joj kazna od dve do 12 godina zatvora

  • 48

A. S., koja je bila za volanom automobila, koji je sleteo u Južnu Moravu kada su poginule dve devojke u subotu, saslušana je u Višem javnom tužilaštvo u Vranju, saznaje Telegraf. rs.  Ona je tri sata iznosila odbranu.

Prema našim informacijama, ona je negirala krivično delo, dok je tužilaštvo tražilo pritvor do 30 dana. Očekuje se odluka sudije za prehodni postupak.

Osumnjičenoj A. S. stavlja se na teret da je 29. januara ove godine umišljeno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom, osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Kako je potvrđeno iz VJT, druga preživela devojka iz automobila koji je sleteo u reku, K. M. biće saslušana prvo od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Ona je juče popodne otpuštena iz bolnice, a prema najavama trebalo bi, pored OJT i Više tužilaštvo da uzme izjavu od nje.

Rezultati obdukcije za Katarinu Petković, koja je u utorak nađena u reci, nisu još poznati.

Devojci A. S. preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Video: Pijan ubio Srpkinju sada mu preti 20 godina robije: Snimak NFL zvezde na suđenju

(S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    3. februar 2022 | 15:31

    Negirala? Malo je 12 godina...

  • Gagi

    3. februar 2022 | 15:36

    Moze da negira koliko hoce,njenih drugarica nazalost vise nema.

  • Majka

    3. februar 2022 | 15:44

    Čitam sad ovo i ne znam šta da kažem.Negirala?Kako?Sad je tamo u pritvoru odvojena od svih,dok je u Predejanu muk,tuga,neverica.Možda ustvari nije svesna situacije,jer njen um ne prihvata nesreću u kojoj su stradale devojke.Nikome nije lako,ali roditeljima stradalih devojaka je najteže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA