≫ 

Oglasilo se tužilaštvo povodom pretnji u emisiji: Čovek se sumnjiči za nasilje u porodici, sledi saslušanje

Tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je M.M. izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku"

  • 3
Emisija pretnja hapšenje lisice Foto-montaža: Shutterstock, Printskrin: Happy TV

Muškarcu, koji je u emisiji uživo "Posle ručka" na televiziji "Hepi", pretio da će ubiti svoju ženu i ćerku, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici, a sledi mu i saslušanje, saopšteno je Telegrafu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu.

- U vezi događaja tokom emisije "Posle ručka" na Televiziji Happy dana 3. februara, protiv osumnjičenog M. M. određeno je zadržavanje u trajanju do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici i isti će uz krivičnu prijavu, biti doveden u ovo tužilaštvo, radi saslušanja - rečeno je.

Podsećamo, on je sinoć doveden u prostorije PU Kraljevo, dalji rad na slučaju je u toku, kako su tada nam potvrdili iz policije.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, brzom intervencijom, uhapsili su M. M. (68) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da se juče uključio u program jedne televizije i pretio svojoj bivšoj supruzi i ćerki - saopšteno je iz kraljevačkog MUP-a.

Tokom emisije "Posle ručka" na televiziji Hepi, desilo se uznemirujuće telefonsko uključenje, kada je čovek, koji se predstavio kao Milorad, izjavio da "ozbiljno razmišlja da ubije svoju ženu i ćerku".

- Mislim ozbiljno da to uradim, odem u policiju i kažem: "E, sad je nasilje" - naveo je čovek u emisiji.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D Luci

    4. februar 2022 | 14:21

    Čim je on isteran to znači da je mekan jer nasilnik bi se branio a ne pričao,teško njemu.

  • Mixx

    4. februar 2022 | 13:06

    🤣🤣🤣

  • Vitez Koja

    4. februar 2022 | 14:20

    Ovo je možda prvi slučaj da su uhapsili nekoga pre nego što je nešto uradio i to samo zato što je sam zvao i to rekao.Obično i kada prijavljuju nekoga, policija kaže da tek kada se desi neko nasilje ili zločin može da deluje, a socijalne službe uglavnom nemaju pojma o tome ništa.U ovoj zemlji živi puno ne emancipovanih ljudi, neobrazovanih, sirovih ljudi koji imaju životinjske instinkte, koji svoju sujetu rešavaju u trenutku, mislim tu i na muškarce i na žene.Kao da nisu čuli za razvod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA