≫ 

U Novom Sadu uhapšen pripadnik "Pink pantera": U Francuskoj ga traže već 15 godina

Uhapšen je Beograđanin D. M. zbog sumnje da je učinio tri krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja

  • 6
Hapšenje, lisice, uhapšen, policija Foto ilustracija: Shutterstock

Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su D. M. iz Beograda zbog sumnje da je učinio tri krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Uhapšeni je dobro poznati pripadnik "Pink Pantera" koji je učestvovao u velikoj pljački juvelirnice u Francuskoj, navodi Blic.

Sumnja se da je D. M, koristeći dokumentaciju druge osobe, izvadio ličnu kartu i pasoš na tuđe ime. Zatim je, kako se sumnja, sa lažnim identitetom u drugom mestu pokušao da izvadi lična dokumenta na ime trećeg lica.

Policijski službenici su tada ustanovili da je reč o falsifikovanim dokumentima i podneli su krivičnu prijavu protiv lica čiji je identitet D. M. već koristio.

Sumnja se da je D. M. koristeći lažni identitet, naveo javnog tužioca da u skladu sa načelom oportuniteta izda naredbu o uplati novca u humanitarne svrhe na ime druge osobe.

Njemu je određen pritvor do 48 sati i biće priveden na saslušanje osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Uhapšenog D. M. policajci u Francuskoj traže već 15 godina zbog spektakularne pljačke, navodi Blic. On je, kako saznajemo, bio specijalizovan za krađu dijamanata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    4. februar 2022 | 16:43

    Ljudi moji, da li ste ikada procitali da je neka drzava ,uhvatila nekog bosa. Ja nisam. Samo SRBIJA HVATA LJUDE,KOJI DONOSE DEVIZE U ZEMLJU. Mi smo bosovi u svetu,a padamo po politickoj ingirenciji zapada. Zasto ih oni ne hapse? Postuju njihov zakon. Zasto ih kod nas hapse. Imamo suplje zakone. Oni svoj zakon sprovode,a mi vrsimo torturu u ime zakona nad ljudima,koji ovde dodju bez ikakvog skandala. Otvorite cetvorostruko oci, ne dirajte te ljude,pomerate ravnotezu mafije u EVROPI. AKO NJIH SKLONITE,DOCICE DRUGI.

  • Roki

    4. februar 2022 | 16:47

    Zar je moguce,15g. Nisu ga uhvatili , u N.S pao za dan. Smesno. Znaci da smo glupi. USTUPA SE PROSTOR ALBANSKOJ MAFIJI.

  • miki

    4. februar 2022 | 16:26

    leeelee na njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA