≫ 

Kristinine komšije: Na lekovima je posle nesreće kod Predejana, ima vrtoglavice, ne može na saslušanje

Anđela S. se sumnjiči za krivično delo “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

  • 17

Deset dana nakon tragedije, kada su dve devojke stradale, a dve povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Vladičinog Hana, muk i neverica vladaju u varošici Predejane u Grdeličkoj klisuri.

Slična je situacija i u Vladičinom Hanu, gde su devojke izlazile često, ako i kobne noći kada su se vraćale kući nakon izklaska. Grad je oblepljen umrlicama.

- Roditeljima Anđele koja je vozila automobil  je mnogo teško, oni svi žive blizu, teško im je da prođu pored kuća u kojima žive porodice poginulih. Anđeli je u pritvoru mnogo teško, u lošem je stanju, a veoma loše je i druga, Kristina M. Dok su na lekovima nekako se drže, čim lekovi popuste to je plač, vrtoglavice... Zato Kristinu još uvek i ne mogu da ispitaju. Vraća joj se sve,  ovo je ogroman stres - kaže komšija.

Anđela S. se sumnjiči za krivično delo “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata ujutru, kada je "golfom" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

Tela stradalih, Anđele Milovanović i Kristine Petković, pronađena su u Južnoj Moravi. One su sahranjene u rodnom Predejanu.

Kako kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, tek nakon saslušanja  i Kristine M., tužilaštvo će saopštiti više detalja o nesreći kakvu jug Srbije ne pamti.

Video: Spasioci pokušavaju da izvuku telo iz Nišave: Dramatičan prizor u Nišu

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    7. februar 2022 | 12:57

    Ovo je sve strašno. Od običnog izlaska u grad do tragedije. Onoga trenutka kada sednete kao vozač u auto u kome prevozite putnike morate znati da ste ne samo za sebe odgovorni, već i za njih. Nema jedan koktel ili jedno pivo-posebno ne u noćnim, večernjim satima kada je vidljivost slabija. Nevezano za ovaj slučaj treba pažljivo proceniti i koga vozite. Moj kolega je pre par godina vozio drugare iz grada, popili su po koje pivo, doživeli saobraćajnu nezgodu, bilo je povreda, ništa što ugrožava život ili dovodi do bilo kakve invalidnosti, no drugari su ga tužili i on sad odplaćuje troškove. Moja komšinica iz zgrade je tužila svoju drugaricu zbog čukanja na parkingu-umesto u rikverc krenula je prvom i čuknula auto ispred svog na parkingu. Ova je presavila tabak i sad je tuži jel je navodno pri čukanju cimnula glavu jače i povredila vrat-nema šta nije radila-skener, magnetna rezonanca....samo da dokaže da je bol u vratu izazvan udesom(kako ona kaže) i pored toga što svako od nas ima izvestan bol u vratu i leđima najčešće kao rezultat nepravilnog sedenja. Tako da je bitno da u auto ne sedate kada ste pod dejstvom alkohola ali i da vodite računa kome činite uslugu prevozeći ga.

  • Ne znam

    7. februar 2022 | 13:47

    Ne može devojka kojoj 2 drugarice poginu u kolima dok ona vozi da izjavi da se ne oseća krivom. Nemam više empatije za to dete.

  • Če

    7. februar 2022 | 12:41

    Nema tu lekovi stres.Ce se priviknes posle 40 god.robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA