≫ 

Otac devojke iz Šapca, žrtve bivšeg dečka: Ćerka me je pozvala i rekla "Tata, dođi molim te, ubi me"

- Moja ćerka nije dobro. Nalazi se u šoku. Ceo dan je boli glava i povraća. Sad se spremam da je vodim kod lekara - kaže uplašeni otac

  • 12
Napad flašom na devojku, flaša, devojka Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojka od 17 godina već 18 meseci žrtva je nasilja bivšeg dečka Č.S. (30) iz Šapca koji je juče uhapšen kada ju je staklenom flašom udario u glavu, za Telegraf.rs tvrdi M. K, otac maloletnice.

- Moju ćerku je tukao... Slao joj poruke... Dolazio ispred naše kuće gde joj je svirao.Ona se toliko povukla u sebe da je čak u školi popustila. Jedino što sam mogao jeste da ga prijavim policiji. Jedino što mu je izrečeno bilo jeste zabrana prilaska - počinje priču za Telegraf.rs otac zlostavljanje devojke iz okoline Šapca.

Prema njegovim rečima, on ju je pre neko veče odvezao do grada kako bi se videla sa drugaricama.

- Dogovorili smo se da me pozove kada bude htela da dođem po nju. Legao sam da spavam. Probudio me je telefon. Video sam njeno ime, a kada sam se javila ona je plačućim glasom rekla: "Tata, dođi molim te... ubi me". Zamislite tog šoka za jednog oca. Nisam znao ni šta da radim ni gde idem - kaže M. K, otac žrtve nasilnika iz Šapca.

Policija u Šapcu juče je uhapsila Č. S. zbog sumnje da je 6. februara fizički napao i lakše povredio sedamnaestogodišnju devojku.

- Moja ćerka nije dobro. Nalazi se u šoku. Ceo dan je boli glava i povraća. Sad se spremam da je vodim kod lekara - kaže uplašeni otac.

Jedino što želi jeste da nasilnik odgovara za svoja dela. Želja mu je i da se ćerka oporavi od šoka i nastavi svoj normalan život.

- Ona se zatvorila u sebe. Plašila se bivšeg momka. Sada se nadam da će mu policija i tužilaštvo stati na put - kaže za Telegraf.rs M. K.

Podsećanja radi, pripadnici policije u Šapcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, uhapsili su juče Č. S. (30) iz okoline ovog grada, osumnjičenog da je 6. februara fizički napao sedamnaestogodišnju bivšu devojku, tako što je udario staklenom flašom u glavu, nanevši joj lake telesne povrede.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Šapcu.

Video: Lice žrtve: Nasilnik je držao zarobljenu 15 dana, tukao i silovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    8. februar 2022 | 14:56

    Sta klinka trazi sa duplo starijim tipom od sebe.

  • Jeca

    8. februar 2022 | 14:53

    Sa 16 god ima decka i to koji ima 30 god. Kako to vaspitavate decu.

  • Rađevac

    8. februar 2022 | 15:10

    Koliko je ona,a koliko on imali godina kada su ušli u vezu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA