≫ 

Nesvakidašnji snimak u Kikindi: Ženi na šalteru ispao novčanik, muškarac ga odneo

Priča je dobila srećan kraj

  • 13
Novčanik Printskrin: Facebook/Sandwich house

Na šalteru za prodaju hrane u centru Kikinde, kod zelene pijace, pojavio se snimak koji je mnoge prevario. Naime, jednoj ženi je ispao novčanik dok je naručivala hranu, a nepoznati čovek ga je uzeo. Na početku se mislilo da je čovek ukrao novčanik, a zapravo ga je odneo u policiju i prijavio da je izgubljen.

Iako se na snimcima jasno vidi kako je ženi, koja je na šalteru kupila sendvič i uredno ga platila, ispao novčanik, koji je onda muškarac koji je naišao iza nje šutnuo i odneo, događaj je dobio srećan kraj, prenose Novosti.rs.

Naime, muškarac je nešto kasnije novčanik odneo u policiju i on je vraćen vlasnici sa svim dokumentima i novcem koji je imala. Tako je čovek koji je javno osuđivan, ipak, postao pošteni nalazač.

- Žena iz Bašaida jeste prijavila krađu, ali je posle samo desetak minuta, došao i čovek koji je pronašao i uzeo njen novčanik. Vratio ga je sa svim onim što je unutra bilo. Ženi je vraćen novčanik sa svim dokumentima i novcem i ukupnim sadržajem, tako da je sve ispalo u redu. Policija nema razloga za bilo kakav postupak ili sankciju – potvrđeno je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Radnica zvala gazdu da proveri kamere

- Žena je došla i naručila sendvič i čekala je. Kada sam završila i dala joj sendvič, posle njih pet do deset minuta najviše, ona se vratila i rekla mi je da je izgubila novčanik. Tada sam pozvala gazdu da proveri kamere i na njima se vidi da joj je ispao novčanik - kaže za Telegraf radnica u brzoj hrani.

Ona kaže da je sama bila na poslu i da nije izlazila napolje i da nije videla da li je novčanik ostao na trotoaru, niti je primetila čoveka koji ga je uzeo.

Njen gazda je ponovnim gledanjem kamera video da je nepoznati čovek uzeo novčanik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    8. februar 2022 | 16:41

    Na snimku se jasno vidi da je čiča ošacovao novčanik i šatro prilazi izlogu. Sve vreme gleda u njega i gura ga nogom. Nije ga slučajno nagazio.

  • Srbija

    8. februar 2022 | 16:58

    Ni sumnjao nisam u nase postenje.😀

  • 🐴

    8. februar 2022 | 17:29

    Dobar Dan rođaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA