≫ 

MUP: U tuči u Pančevu nema elemenata krivičnog dela, povređeni momak tvrdi da je pao

M. B. je policiji rekao da nije učestvovao u tuči, a naveo je da je povrede zadobio prilikom pada

  • 2
Policija, policajac, pandur Foto: Pixabay

Povodom tuče koja se dogodila 6. februara ispred jednog ugostiteljskog objekta u Pančevu između više osoba, policija je, odmah po prijavi reagovala, izašla na lice mesta i tu zatekla M. B. koji je bio vidno povređen. M. B. je negirao da je učestvovao u tuči, a naveo je da je povrede zadobio prilikom pada, saopštio je MUP.

Tokom daljeg rada, pripadnici policije su pregledali snimke sa nadzornih kamera i identifikovali M. M, D. Ć. i A. I. i sa njima obavili razgovor u prisustvu advokata. Takođe, razgovor je obavljen i sa svedocima koji su se izjasnili da nisu videli tuču.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu se, u skladu sa ovim obaveštenjima, izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

Narednog dana, 7. februara, policija je u službene prostorije dovela i N. S. za koga se sumnja da je mahao drvenom palicom ka M. B, kao i A. I. koji je bio u društvu sa N. S.

Obojica su dovedeni u službene prostorije, a ponovo je konsultovano i tužilaštvo, kome je i predočen snimak i koje se izjasnilo da se nastavi dalji rad na prikupljanju obaveštenja o ovom događaju, a da se snimak pošalje Nacionalnom centru za kriminalističku forenziku na izoštravanje zato što nije dovoljno jasan.

Policija je, istog dana, pretresla stanove M. M, N. S. i A. I.

Sa P. J. koji je došao tokom tuče i razdvajao učesnike, takođe je obavljen razgovor. Nakon svih prikupljenih činjenica, policija će ponovo konsultovati tužilaštvo koje će, u skladu sa zakonom, odlučiti o daljem postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    9. februar 2022 | 17:33

    Koliko puta se oklizno ?

  • Miša

    9. februar 2022 | 18:53

    Znači samopovređivanje? U prevodu navijački obračun. U zaključku užas što policija u tome ne vidi krivično delo. Znači Principi i dalje rade šta hoće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA