≫ 

Uhapšen mladić zbog ubistva u Novom Sadu: Čoveka bez svesti zatekli na ulici, sumnja se da je nasmrt pretučen

Osumnjičenom Ž. R. (21) je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 2
Ruke lisice hapšenje Novi Sad Foto: Telegraf, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (21) iz Žablja, zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on, noćas, u Kosovskoj ulici, tukao rukama i nogama šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novi Sad Mesto gde je pronađen muškarac bez svesti, Foto: Telegraf

Kako je ranije rekao za Telegraf.rs portparol novosadske Hitne pomoći, poziv da povređeni muškarac leži u Kosovskoj ulici dobili su u 4.57 sati.

- Čovek je zatečen na licu mesta bez svesti, nije disao. On je na licu mesta zbrinut, intubiran i nakon toga prevezen na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, a o svemu je obaveštena policija, koja je nakon toga došla i obavila uviđaj - kazao je portparol Hitne pomoći Zoran Krulj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    9. februar 2022 | 18:02

    'Junak' nema šta takvima je mesto u zatvoru do kraja života!

  • Darko

    9. februar 2022 | 22:54

    U kini bi dobio smrtnu kaznu,kod nas nadamo se dozivotnu,okove na nogama i rukama da nevidi dana ni meseca do kraja zivota monstrum jedan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA