≫ 

Posle više od 2 meseca identifikovan leš žene pronađen kod Bogatića: Za Dragicom se tragalo od novembra

Posle više od dva meseca, okončana je potraga za Dragicom V. (56) iz Šamca u Republici Srpskoj za kojom je rodbina tragala od 15. novembra prošle godine

  • 0
Dragica V, utopljenica utopila se u Savi kod Bogatića - ženu (56) iz Šamca prepoznao brat Foto: P.U. Bijeljina

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu potvrdili su da je identifikovan jedan od dva utopljenika koje su prošlog meseca kod Bogatića izbacile Drina i Sava, o čemu je Telegraf.rs nedavno pisao.

Tako je tragično, posle više od dva meseca, okončana potraga za Dragicom V. (56) iz Šamca u Republici Srpskoj za kojom je rodbina tragala od 15. novembra prošle godine.

Ona je, kako je objavila Policijska uprava u Bijeljini, tog popodneva otišla od kuće u mestu Kruškovo Polje, gde je živela. Pošto se do ponoći nije vratila kući, nestanak je prijavljen policiji u Šamcu.

Beživotno telo žene sredinom januara uočili su ribolovci oko tri kilometra daleko od ušća Drine u Savu, kod mesta Crna Bara. Radnici pogrebne službe JKP "Bogatić" i pripadnici policije su posle punih pet sali uspeli da ga sa teško pristupačnog terena iznesu na obalu.

- U ovakvim situacijama tužilaštvo obavezno naređuje da se obavi obdukcija, a policija razmenom podataka o nestalim osobama preko Interpola pomaže da se otkrije identitet. Ukoliko telo dugo nije bilo u vodi, a rodbina prepozna nestalu osobu po garderobi koju je imala na sebi u trenutku nestanka identitet se utvrdi još brže - kaže izvor Telegrafa.rs iz policije.

U kapeli šabačke bolnice nesrećnu ženu je identifikovao njen brat i ona je skoro tri meseca nakon nestanka sahranjena u rodnom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA