≫ 

Nadlekarka Olgica danas pred sudom, preti joj 3 godine robije: Žene sa opekotinama odlazile u policiju

Markanovićeva i njena saradnica, podsetimo, optužene su neovlašćenom i nepravilnom upotrebom sredstva "plazma pen" prouzrokovale trajna oštećenja na licima žena

  • 3
Olgica Markanović Foto: Instagram/olgicamarkanovic

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za danas u 10 sati zakazano je suđenje nadrilekarki Olgici Markanović, zbog optužbi da je estetskim zahvatima unakazila više žena.

Markanovićeva i njena saradnica, podsetimo, optužene su da su od 1. maja 2020. do 1. marta 2021. u neregistrovanom medicinsko-estetskom centru "Tajas" u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebom sredstva "plazma pen" prouzrokovale trajna oštećenja na licima žena.

Neke od žrtava, kako se sumnja, imale su opekotine drugog i trećeg stepena. Pretpostavlja se da su pacijentima davale i nedopuštene injekcije lokalne anestezije.

Podsećanja radi, u dokaznom postupku tužilaštvo je ispitalo 12 oštećenih i jednog svedoka i odredilo medicinsko veštačenje telesnih povreda oštećenih od strane sudskog veštaka za oblast plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj maksimalna kazna zatvora od tri godine.

Video: Procurio video lažnog davanja vakcine: Skandal godine u Italiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA