≫ 

Majka očajna na Ognjenov 12. rođendan. Umro u bolnici posle operacije slepog creva: "Hoću sve da ispričam"

 ≫ 

Dečak preminuo 28. avgusta 2018. godine sa osam godina, dan uoči smrti operisan usled komplikacija sa slepim crevom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Strašno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • irena

    15. februar 2022 | 22:48

    Da ne bi napadali samo državne bolnice i domove zdravlja moram da ispričam da je moja sestra letos sa jakim bolovima u stomaku otišla u obližnji privatni dom zdravlja u centru Beograda, nije znala šta je, mislila je da trovanje ili čir jer nije imala klasične bolove sa desne strane što može da zavara, a i zbog korone nije htela da ide u dom zdravlja da ne pravi bespotrebno gužvu, međutim bolovi su postali nesnosni dok je bila u tom privatnom domu zdravlja na pregledu, a doktorka koja je pregleda se derala na nju i govorila joj da prestane da se trese, a devojka je već imala jaku upalu creva sa viskom tepmeraturom što oni ništa nisu ni pogledali ni izmerili, ali su joj uradili sve moguće skupe analize na parazite, preko 25.000 dinara uz to dranje gde joj je doktorka rekla 'vi ste se nešto psihički potresli, a nećete da kažete', inače u tom domu zdravlja ili rade penzioneri ili studenti, nema normalnog lekara, na kraju je ipak otišla u Urgentni jer je videla da je vrag odneo šalu gde je isti dan operisana.

  • Jole

    15. februar 2022 | 22:44

    Imam dva decaka . Pricu sam doziveo veoma licno kao da je u pitanju moje dete. Boli me ta nepravda i nekopmetetnost i bahatost zdravstvenih radnika prema gradjanima Srbije kao da su letve ili gajbe u pitanju. Eto tako nas gledaju boli ih bas cosak. Iskreno pomislio sam kako bih postupio da sam u njenoj kozi. Iskreno iz ove perspektive kako se sada osecam verovatno bih napunio pistolj otisao tamo i tom lekaru ispalio hitac u usta, a onda posto bi i ovako dobio robiju za tesko ubistvo sto da ne odem sa stilom lepo bih nastavio po svom osoblju koje mi padne pod ruku sve bi ih naslagao da novine ima o cemu da pisu a da zdravstveni radnici imaju da pamte da se ne smeju igrati i zezati sa zivotima necijeg deteta. Ovde se pravda ne dobija ovde u Srbiji se pravda uteruje i sprovodi sama zato sto nam je sistem nepravedan. Eto toliko od mene. Zdravo i dovidjenja.

  • Vesna

    15. februar 2022 | 20:57

    E to je slika naseg zdravstva i brige nadleznih za zdravlje nase dece i nas. U 21-om veku pored toliko dijagnostickih aparata poslali dete kuci sa verovatno puklim ili tesko upaljenim slepim crevom. Dali je neko za ovo odgovarao i dali ce odgovarati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA