≫ 

Manekenki preti 15 dana zatvora, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke: Divljala 200 na sat u Beogradu

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina

  • 36
Jovana Švonja Đorđević Foto: Instagram/callmelolita

Supruga nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđevića Jovana Švonja (31) vozila je noćas 196 kilometara na sat "BMW"i svoje dvoje dece na putu Beograd - Šid, a prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima i prema članu 330. njoj preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na nekoliko meseci, saznaje "Telegrf.rs".

Policija je na teritoriji Novog Beograda, zaustavila automobil marke "BMW" kojim je nekadašnja manekenka upravljala, kako se navodi, brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

- Brzina kojom je vozila je skoro tri puta veće od dozvoljenje, pa prema Zakonu o bezbednosti saobraćaju iz člana 330 učesniku u saobraćaju preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i jedno izvesno vreme neće moći da upravlja vozilom. Ukoliko ni deca nisu bila u svojim sedištima vozač odgova za još jedan prekršaj- kaže za "Telegraf.rs" izvor iz istrage.

Srpska manekenka Jovana Đorđević, inače slovi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera. Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

Video: Srpski rulet na Karaburmi, na mestu gde su mladić i devojka već poginuli

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. februar 2022 | 11:39

    I nikom nista, platiće, i nastavice da vozi bez dozvole, sta joj je to problem

  • istina

    16. februar 2022 | 11:35

    Neodgovorna majka.

  • Anonymus

    16. februar 2022 | 11:35

    Pa šta onda, ako je napravila prekršaje neka bude kažnjena kako zakon predviđa, treba li neko da je žali?? Da je nekog nabola, šta onda, pravda za bivšu manekenku, nije 'tela, omaklo joj se, jbg, duža crta i tako to.. Dokle će zakoni sa se primenjuju selektivno, po sistemu ti si poznat, imaš novce, za tebe zakon ne važi, sredićemo, eto mala donacija, i nešto meni i ćist si??!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA