Manekenka zbog brze vožnje kaženjena sa 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i 9 meseci bez upravljanja vozila

Jovana Đorđević sankcionisana je u skraćenom postupku

  • 2
Jovana Švonja Foto: Instagram/callmelolita

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije gostujući na RTS-u rekao je da je nekadašnja manekenka Jovana Đorđević sankcionisana u skraćenom postupku zbog vožnje automobilom 196 na sat sa dvoje male dece u kolima.

Radenković je rekao da je supruzi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića izrečena novčana kazna u visini od 120.000 dinara, a dobila je devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i 15 kaznenih poena. 

Crna statistika

Radenković je naveo da je, nažalost, naša realnost da je tokom prošle godine na putevima u Srbiji nastradala 521 osoba, polovina od poginulih su bili vozači putničkih vozila, a većina su mladi ispod 30 godina.

Istakao je da u toku opsežne kontrole, policajci na terenu daju maksimum, povećan je broj prekršajnih prijava za nasilničku vožnju i za vozače koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Međutim, kako je napomenuo, s obzirom na to da i dalje imamo veliki broj saobraćajnih nesreća, pokazano je da same akcije nisu dovoljne.

Saobraćajna policija je pojačala kontrole na putevima, jer je od početka godine broj nastradalih i povređenih zabrinjavajući. Za 45 dana poginula je 61 osoba. Nažalost naša realnost je da je tokom prošle godine na putevima u Srbiji stradala 521 osoba, a početkom prošle godine stradao je sličan broj ljudi kao i ove, rekao je za RTS Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije.

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Go go

    17. februar 2022 | 11:03

    Da smo se mi, obični smrtnici tako ponašali u saobraćaju, zaglavili bi robiju.

  • Dusan

    17. februar 2022 | 13:44

    Bas joj je pomogao advokat😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA