Povređen otac slavljenice (17), vlasnik obrenovačkog bara u šoku: "Mogao je sve da nas ubije"

Rafal krenuo nešto iza 20 sati, gosti od buke nisu čuli šta se dešava

  • 1
Pucnjava u Obrenovcu, Jeff Hrustic Vlasnik lokala Džef Hrustić / Foto: Marko Jovanović, Facebook/Jeff Hrustic

Sinoć u Obrenovcu desila se pucnjava. Pucano je iz vozila koje se zaustavilo na ležećem policajcu ispred lokala "Koktel bar Džef", a osam metaka probilo je staklo izloga. U to vreme u lokalu trajala je proslava rođendana.

Otac devojčice koja je slavila rođendan ne može ni da zamisli šta bi mogao biti povod napada.

- Oko 20.08 krenuo je rafal. Ostali od buke i muzike nisu čuli šta se događa. Ja sam se nalazio sa leve strane do vrata, dok sam se okrenuo hici su nastavili da lete ka lokalu.

Povod da neko puca na lokal... Staklo zatamljeno, ne vidi se ko sedi u tom lokalu. I da neko dođe da se parkira... - odgovara ostajući bez reči.

Mlađi čovek je dobio i posekotine od stakla koje se raspršilo jer je bio najbliži vratima.

- Ja sam sportista, nemam kriminalni dosije. Imam maloletno dete, i trenutno se bavim njime i porodicom - rekao je za RTV Mag.

Video: Ekskluzivno: Snimak pucnjave u Obrenovcu

Sagovornik lokalnog medija kaže da već 20 godina živi u inostranstvu. Rado dolazi u Obrenovac, pogotovo kada su u pitanju slavlja.

- Kada ovde dođem, sam se vozim u automobilu. Da je neko nešto imao protiv mene i moje porodice... Ja imam više od 40 godina, braća su mlađa od mene. Da su imali neki problem sa nekim, to je moglo da se reši na neki drugi način. Nije moralo ovako. Da je neko hteo da puca na nas lično, to je mogao da uradi na nekom drugom mestu - kaže komentarišući da su ovako bile ugrožene cele porodice.

Vlasnik Džef Hrustić rekao je da nema problem ni sa kim u gradu, te da dve i po godine drži lokal.

- Niko nikad čašu nije slomio, nismo imali ni tuču - rekao je dodajući odgovor na pitanje da li će lokal prestati sa radom: - To vam ne mogu odgovoriti sad. Mi smo u šoku, ne znamo šta dalje. Ne znamo odakle ovo dolazi, ni ko nam je ovo uradio. Mogao je da nas ubije sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam

    17. februar 2022 | 23:57

    Šta ce taj lokal na ulazu u školsko dvorište_?Ko im je dao dozvolu da drže bilijar klub,da se kockaju ,tu pored dece?Mnogo fini neki ljudi?To što nemaju kriminalni dosije ne znači da nisu upleteni u nelegalne aktivnosti-ali što pored škole.Nek idu na kraj grada ,u muzičku koloniju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA