≫ 

Crna nedelja u Srbiji, 4 ugašena života: "Videla sam kako su proleteli pored prozora kao džakovi"

Nedelja je počela vešću o udesu koji se desio na potezu između kružnog puta i tunela kod Resnika u Beogradu

  • 11
Samoubistva Niš, Resnik, Bor Foto: D.K., ilustracija: Shutterstock, Pivabay, Printskrin: TV Prva

Nedelja koja je osvanula kišna i tmurna mogla bi se nazvati i crnom nedeljom po broju samoubistava i tragedija u našoj zemlji. Dvostruko samoubistvo u Boru, pad mladića sa zgrade u Nišu i sudar pa samoubistvo u Beogradu.

Nedelja je počela vešću o udesu koji se desio na potezu između kružnog puta i tunela kod Resnika u Beogradu. Neverovatno je zvučalo da su se sudarili putnički automobil i kamion nakon čega je usledila prava tragedija. Vozač automobila se prvo "zakucao" u kamion, a potom izašao iz vozila i ubio se hicem iz pištolja, čemu su posvedočili očevici.

Prema prvim informacijama, J. M. (55) je u jednom trenutku prešao automobilom u suprotnu traku, "zakucao" se u kamion bugarskih registracija, a potom je izašao iz kola i pucao sebi u glavu. Sumnja se da se nastradali muškarac namerno "zakucao" u kamion.

Zasad nije poznato zbog čega se nastradali čovek odlučio na takav korak.

Nešto kasnije u Nišu pronađeno je telo tinejdžera kod zgrade u kojoj je živeo. Telo je pronađeno noćas ispred stambene zgrade u Ulici Maksima Gorkog. Hitnu pomoć su noćas oko 3.30 sati alarmirali prolaznici koji su primetili leš, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt.

Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju. Na telu nisu uočene nikakve povrede koje bi ukazivale da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. Sve ukazuje da je mladić pao sa visine, te da je to dovelo do smrtnog ishoda, ali će nesporan uzrok smrti biti utvrđen obdukcijom, naveli su naši izvor na terenu.

Mladić je živeo na 5. spratu zgrade sa koje je pao.

Nišlije koje poznaju porodicu stradalog dečka ističu da je reč o uglednim ljudima te izražavaju duboko žaljenje. Za poginulog tinejdžera takođe imaju samo lepe reči.

- Bio je dobar dečko, bavio se sportom. Roditelji su mu takođe divni ljudi, užasno je to što im se desilo. Nisam ništa video ni čuo sve do rano jutros kada sam ispod prozora ugledao forenzičare i telo na betonu. Od komšija sam saznao da je poginuo tinejdžer – kazao je jedan od stanara ulice.

U Boru se danas desilo dvostruko samoubistvo. Smrti oca i sina M. R. (61) i D. R. (37), koji su skočili sa osmog sprata zgrade navodno je prethodila svađa. Policiju je navodno zvala supruga i majka poginulih ljudi.

Jeziva tragedija dogodila se danas u Boru oko 12 časova, kada su otac i sin zajedno izvršili samoubistvo skokom kroz prozor svog stana na osmom spratu zgrade u Ulici trećeg oktobra.

Komšinica porodice za Kurir kaže da su otac i sin imali probleme i da su se često svađali.

- Bilo je strašno, jako sam se uplašila. Videla sam kako su proleteli pored prozora, prvo sam mislila da je neko bacio džakove za smeće, ali kad sam pogledala kroz prozor videla sam dvojicu muškaraca u donjem vešu kako leže dole - rekla je starija komšinica za Kurir.

- Oni jesu bili problematični, ali niko nije sumnjao da će ovo da urade. Bog zna šta se desilo, da li su se potukli pa pali, ili skočili zajedno.

Kako navodi, u zgradi su prvo svi pomislili da je neki mladić bežao od nekoga ko ga juri, pa da su pali zajedno.

- Tek kasnije smo saznali da je reč o M. i D. Jadnu ženu odvela je hitna pomoć. Ne znam kako će ovo njeno srce da izdrži - rekla je komšinica.

Video: Sedamnaestogodišnjak pao sa petog sprata: Tragedija u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA